Hoe u een ongedateerde planner instelt (en waarom u er misschien een wilt proberen!)

29 december 2021

Het is die tijd van het jaar: frisse kalenders, notitieboekjes en doelen in overvloed. Het is de nieuwe start waar je op hebt gewacht, maar als je hier eerder bent geweest en sterk begint om dat momentum voor eind januari te verliezen, zul je deze post geweldig vinden. Als je nooit je momentum verliest en het hele jaar door sterk blijft, zal dit bericht je misschien verbazen.

Ik ben dol op een ongedateerde planner – dit is waarom:

  1. Je kunt op elk moment beginnen.
  2. Geen verspilde pagina’s of ongebruikte planners.
  3. Voel je bereikt, niet verslagen.

De Huishoudplanner is en is altijd ongedateerd geweest – pak er nu een en begin het nieuwe jaar fris en met een nieuwe benadering van planning.

Hier is hoe ik mijn ongedateerde huishoudplanner voor een nieuw jaar heb ingesteld – maar je kunt elke maand beginnen:

  1. Kies de pennen/potloden die je gaat gebruiken – Ik vind het prettig om een ​​specifieke pen/potlood te hebben die ik in de hele planner gebruik voor uniformiteit. Je kunt naar dit bericht gaan voor mijn favorieten.
  2. De tabbladen instellen voor de maanden dat je gaat beginnen – aangezien het januari is, ga ik beginnen met januari. Als je in maart begint, begin dan met maart OF je kunt het ook gaandeweg labelen. Veel opties!
  3. Label de maanden en voeg datums toe. Ik schrijf elke maand in en dan label ik weken voor de maand die voor me ligt, of als dat nodig is. Dit is een persoonlijke voorkeur – u kunt het hele jaar gaan zitten en doen, u kunt per kwartaal of per maand gaan. De Huishoudplanner heeft kalenders voor 2022 en 2023 in één oogopslag aan de voorkant van de planner – ik gebruik die om naar maanden te verwijzen terwijl ik de maanden invul.
  4. Noteer belangrijke data en doelen. Door datums en doelen op papier te zetten, zijn ze gemakkelijker te onthouden en hebben ze ook invloed op de moeite die we doen.
  5. Start gewoon! Doe je best en benader elke dag als een nieuwe start!

Omarm de flexibiliteit en vrijheid die gepaard gaat met een ongedateerde planner, ik denk dat je er graag een zult gebruiken! De huishoudplanner is vooraf gevuld met de Clean Mama-routine, zodat u rustig kunt uitrusten, wetende dat die taken er zijn en klaar zijn om af te vinken. Op naar het nieuwe jaar en een frisse kijk op thuis!

Ik ben een groot voorstander van de kracht van dingen opschrijven en de impact van het gebruik van ongedateerde planningsproducten – bekijk hier mijn huishoudplanners, kalenders en papierproducten.

Op zoek naar meer organisatie-inspiratie?

Krijg toegang tot de gratis afdrukbare takenlijst van Clean Mama

Je krijgt ook toegang tot de volledige gratis afdrukbare bibliotheek!

creditSource link

Genietvandevliet.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart