Het zijn de kleine dingen #155

17 december 2021

Hallo en een fijne vrijdag voor jou! Ik ben bezig geweest met het inpakken van al onze kerstinkopen, het maken van onze koekjeslijstjes en het toevoegen van de laatste kerstaccenten aan ons huis. Ik heb een beetje een minder is meer houding aangenomen voor het decoreren dit jaar en ik moet zeggen, ik ben er dol op.

Ik kwam deze week een aantal leuke vondsten voor je tegen, waaronder kookboekaanbevelingen van Sarah Kieffer op The Vanilla Bean Blog, koekjesinspiratie van Half Baked Harvest en prachtige middelpuntinspiratie van Midwest Living. Als je het gevoel hebt dat je een goede lijst kunt gebruiken, heb ik een bijna op, gratis afdrukbare versie die je eraan herinnert wat je aan je lijst moet toevoegen.

Ik hou van een goed kookboekaanbeveling en vertrouw op de mening van Sarah Keiffer als het gaat om bakken en koken. Sommige hiervan zijn nieuw voor mij en gaan nu op mijn kookboekenlijst.

via The Vanilla Bean Blog

We zijn net begonnen met het maken van onze hoofdlijst van kerstkoekjes die we willen aanpakken. Laat het over aan Half Baked Harvest om er nog ongeveer 5 aan onze lijst toe te voegen.

via Half Baked Harvest

Als je een beetje kerstflair aan je eettafel wilt toevoegen, kijk dan eens naar deze schoonheden van Midwest Living. Ik ben vooral dol op de Woodland Charm, Colourful Baubles and Feathers en Ice.

via Midwest Living

Hou je van een goede lijst? Ik ook! Bewaar deze lijst op een klembord of stop hem in je planner en noteer wat je nodig hebt – als je eenmaal genoeg hebt van een lijst om het plaatsen van een bestelling of een bezoek aan de winkel te rechtvaardigen, vergeet je niets meer.

schone mama

Bekijk zeker de cadeaugidsen en een paar Clean Mama-updates die je niet wilt missen!

creditSource link

Genietvandevliet.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart