Het is de nieuwjaarsaanbieding!

28 december 2021

De nieuwjaarsuitverkoop begint vandaag! Je zult dit bericht willen lezen om alle deals en kortingen te zien, plus de couponcode gebruiken om meer dan 50% korting te krijgen op veel producten! Als je hebt gekeken naar de Huishoudplanner het is gemarkeerd tot $49 van $58 PLUS krijg je 15% korting – pak het nu! Voorraad met automaat gratis verzending op uw bestelling van $ 125+!

COUPON CODE: Gebruik de couponcode 2022 15% korting op uw gehele bestelling in de winkel. Plus alle Amerikaanse bestellingen van $ 125+ worden automatisch GRATIS verzonden!

WINKEL SCHONE MAMA HIER

Er zijn beperkte hoeveelheden van sommige producten en als ze op zijn, worden ze niet aangevuld voordat de uitverkoop voorbij is! Deze verkoop eindigt op zaterdag 1 januari om 23:59 uur CST. Ga naar de winkel.

Als je op zoek bent naar de beste poetsdoeken en handdoeken, ik heb ze in de winkel! Gecoördineerde kleuren en ontworpen om schoonmaken schattig te maken, je zult dol zijn op de doeken en handdoeken in de Clean Mama Shop! Mijn favorieten zijn de Premium Bar Mop Towels (ze hebben een Good Housekeeping award gewonnen!) en de Cleaning Cloth Kits. Bekijk alle Schoonmaakdoekjes + Handdoeken hier.

Papierwaren uitverkoop in de uitverkoop! Er is zoveel om uit te kiezen, waaronder de huishoudplanners, de wekelijkse wandkalender, stickers, notitieboekjes, notitieblokken en meer! Notitieboekjes en stickers zijn al afgeprijsd met minimaal 50% korting! Bekijk hier alles.

Je kunt hier alles NIEUW in de winkel zien – inclusief het doe-het-zelf schoonmaakrecept, notitieboekje, legale pads, antivermoeidheidsmat, schuimende handzeep, Zweedse vaatdoeken en meer!

Doe-het-zelf schoonmaakrecepten Pocket Notebook

Zweedse vaatdoeken

Weet je niet waar je voor moet winkelen?

De Essentials-bundel is een geweldige plek om te beginnen – pak vier Clean Mama-favorieten met korting PLUS voeg de kortingsbon van 15% toe. Wil je alle Clean Mama Bundels zien? Ga hier! Alle bundels zijn al afgeprijsd PLUS u kunt de couponcodes gebruiken voor 15% extra korting!

Misschien moet je wasgoed inslaan of wil je de Clean Mama wasproducten? Je kunt niet fout gaan met een bundel – je krijgt een uitverkoop en als je $ 125+ in je winkelwagentje stopt, wordt het allemaal gratis verzonden!

Bundel en bespaar op het Colour Coded Cleaning System met de Startpakket voor spuitflessen – krijg 6 glazen spuitflessen en 6 kleurgecodeerde banden met korting. Je kunt ook alleen de kleurcoderingsbanden kopen als een complete set hier. Liever etiketten? Ze zijn allemaal met minimaal 50% korting! Shop hier de Schoonmaakartikelen.

Het is een goed moment om de Complete Printable Kit in de winkel op te halen – het is al afgeprijsd en met 15% extra korting is het echt een geweldige deal. Vind hier alle printables in mijn winkel.

Als je geïnteresseerd bent in de 2022 Interactieve huishoudplanner, het is in de uitverkoop EN je kunt het met 15% korting pakken. Dit is gedateerd en bedoeld om te worden gebruikt met een app voor het maken van aantekeningen en op een apparaat zoals een iPad met een Apple Pencil. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar degenen onder u die van een digitaal planningsproces houden, zullen er dol op zijn!

COUPON CODE: Ga hier naar de winkel – en zorg ervoor dat je de code gebruikt 2022 voor 15% korting op uw gehele aankoop. Plus alle Amerikaanse bestellingen van $ 125+ worden automatisch GRATIS verzonden!

creditSource link

Genietvandevliet.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart