Gratis huishoudkalender voor januari 2022

26 december 2021

Het is bijna januari en 2022 en dat betekent dat het tijd is voor de GRATIS januari 2022 Huishoudkalender. Je zult een frisse nieuwe look voor 2022 opmerken – yay!

Als je op zoek bent naar een frisse start en een beetje structuur bij het schoonmaken, dan is de Clean Mama Routine and Homekeeping Calendar de perfecte manier om te beginnen. Ik deel deze gratis afdrukbare graag met je omdat ik weet dat dit kleine hulpmiddel het potentieel heeft om je huis en leven in slechts enkele minuten per dag te veranderen. Als je Clean Mama al een week volgt, weet je dat elke dag een kans is om opnieuw te beginnen en dat geldt ook voor elke week, maand, enz.

Kop op! Er komen de komende weken veel leuke dingen aan!

Lees verder, pak de GRATIS kalender en maak je klaar om te zien hoe het gaat elke dag een beetje is echt het geheim van een schoon huis.

HIER IS EEN INFOGRAFIEK DIE DE SCHONE MAMA ROUTINE UITLEGT:

Vind deze infographic en de kalender op de gratis printables-pagina.
Vul voor het wachtwoord in EENMAL uw e-mailadres in.

Dagelijkse taken en Wekelijkse taken worden gedetailleerd via de kalender en u vindt onderaan een kleine extra’s en notities. Hoe je de kalender gebruikt, is aan jou – zet hem op een klembord, in je planner, op je koelkast. Gebruik vinkjes, trek lijnen door taken of houd het gewoon bij als herinnering. Nieuw hier? Bekijk de Start Here-pagina voor meer informatie over de Clean Mama-routine.

SNELLE TIP: Heb je een planner? Pas het formaat van de pdf aan wanneer u deze gaat afdrukken in uw printervoorkeuren.

Als je van dit formaat voor dagelijkse en wekelijkse taken houdt, zul je dol zijn op de Huishoudplanner (2022 planners zijn op voorraad en ze zijn niet gedateerd!) en/of de Huishoudelijke Vereniging maandelijks abonnement! Beide nemen je hand en wijzen je de weg naar een schoon huis in minuten per dag en openen je weekenden voor plezier en familie in plaats van schoonmaken. Deze opties omvatten ook mijn Roterende taken (diep schoonmaak) en Maandelijks Focus (organiseren) ook – de maandelijkse focus van januari is een HELE HUIS DECLUTTER.

KLAAR OM MEE TE VOLGEN?

  • Abonneren in de zijbalk voor motiverende berichten en tips om de dagelijkse en wekelijkse taken bij te houden.
  • Volg me op Instagram voor dagelijkse herinneringen en schoonmaaktips.

GA HIER OM JE GRATIS KALENDER TE MAKEN VOOR JANUARI 2022

Nieuw hier? Pak deze gratis printable op de gratis printables-pagina. Ga naar deze pagina voor nog meer info over mijn routine!

(Let op: de gratis schoonmaakkalender staat op de GRATIS printables-pagina – voer uw e-mailadres EENMAAL in om voor altijd toegang te krijgen tot de printables!

creditSource link

Genietvandevliet.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart