Gratis afdrukbare planners voor 2022: dagelijks, wekelijks en maandelijks

Nou, we hebben het gedaan – we hebben 2021 gehaald! Het tweede jaar van een wereldwijde pandemie doorstaan ​​is een prestatie op zich, en al het andere dat je hebt kunnen bereiken, is het waard om gevierd te worden. (Als je in 2021 niet veel anders hebt bereikt dan overleven, dan vind ik dat nog steeds een feestje waard!)

In een ander jaar dat werd geteisterd door lijden en strijd, werden we er opnieuw aan herinnerd dat we sterker zijn dan we gewoonlijk bereid zijn om onszelf de eer te geven, en van wat echt belangrijk is in het leven, zoals onze gezondheid, ons gezin en de talloze zegeningen die we genieten zelfs in onze donkerste uren.

Eerlijk gezegd kan ik niet zeggen dat ik het jammer vind om 2021 te zien verdwijnen, maar ik zal de waardevolle lessen die ik heb geleerd in 2022 nemen met zoveel hoop voor de toekomst als ik kan opbrengen. En nu we het toch over de toekomst hebben, ik heb iets om met je te delen om je te helpen je dagen, weken en maanden te plannen.

kalender 2022

Gratis afdrukbare planners voor 2022

Mijn gratis downloadbare plannerpagina’s helpen je om het hele jaar door georganiseerd en op de hoogte te blijven van je doelen en planning. Met behulp van deze 3 plannerpagina’s heb je geen moeite om al je belangrijke plannen bij te houden, van korte termijn tot lange termijn en alles daartussenin.

Gebruik de roze knoppen in de gele downloadvakken hieronder om van elk plannertype een PDF-bestand te downloaden.

kalender 2022

Dagelijkse planner

De pagina Dagelijkse planner helpt u zich te concentreren op wat er vandaag gedaan moet worden. Het heeft secties om u te helpen uw takenlijst te overwinnen, afspraken bij te houden en zelfs uw maaltijden voor de dag te plannen.

Verwant: 6 tips voor het maken van takenlijsten die echt nuttig zijn

kalender 2022

Weekplanner

Gebruik de Weekplanner om alle 7 dagen van je week in één oogopslag te zien. Gebruik de regels naast elke dag om notities te maken van belangrijke gebeurtenissen of dingen die u niet wilt vergeten, zoals vervaldatums, vergaderingen, belangrijke afspraken en meer.

kalender 2022

Maandplanners

En last but not least, de pagina’s van de Maandplanner hebben de vorm van 12 kalenders, één voor elke maand van het jaar. Gebruik deze om langetermijndoelen, vakantieplannen en alles wat er na deze week gebeurt bij te houden.

kalender 2022

Bonustip: Om papier te besparen, drukt u exemplaren van de Dagelijkse Planner en Wekelijkse Planner af en schuift u ze in de in zware bladbeschermers. Vul ze in door op de paginabeschermers te schrijven met een droog uitwisbare marker, en dan kun je ze schoonvegen met een vochtige doek als je klaar bent om opnieuw te beginnen.

Waar kijk je het meest naar uit in 2022?

creditSource link

Genietvandevliet.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart