Gratis afdrukbaar: wanneer deed ik dat? Lijst

22 december 2021

Ik hou van een goede lijst en deze is super handig en geweldig aan het einde van het jaar. De afdrukbare When Did I is perfect voor het bijhouden van huishoudelijke taken, uitgevoerde services, onderhoudsgegevens – dit kan van alles zijn, van autoservices, HVAC-services, schoonmaakapparatuur, het schilderen van een kamer, enz.

Bewaar deze lijst in een map of in een map en houd een lijst bij zodat u die niet-reguliere taken onthoudt. Dit is geweldig om huishoudelijke artikelen bij te houden, vooral als u van plan bent uw huis op een bepaald moment te verkopen.

Ga naar de gratis printables pagina om deze gratis printables en nog veel, veel meer te pakken!

Als je nieuw bent op de gratis printables-pagina, moet je je e-mailadres invoeren EEN KEER en ik stuur je het wachtwoord dat je kunt gebruiken om toegang te krijgen tot de gratis printables-pagina. Als je het wachtwoord al hebt, voer het dan eenvoudig in en pak deze goodies.

Ik heb ook een hele sectie in de winkel met afdrukbare kits die zijn ontworpen om je leven gemakkelijker te maken. Als u op zoek bent naar meer ideeën voor menuplanning en een receptenmap, dan zult u dol zijn op de Dinner Rotation en Menu Planning Guide. Alle printables zijn bijgewerkt met het nieuwe kleurenschema EN ze zijn allemaal invulbaar, zodat u uw eigen informatie kunt typen of met de hand kunt invullen. Je vindt ze hier in de winkel.

creditSource link

Genietvandevliet.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart