Favoriete producten voor het organiseren van vakantiedecoratie

20 december 2021

Een paar jaar geleden nam ik wat tijd om onze decoraties te minimaliseren en vorig jaar ging ik een stap verder en voegde wat organiserende producten toe om ons decor te helpen sorteren en opbergen. Ik dacht dat je misschien wat van mijn favorieten zou willen zien voor het organiseren van vakantiedecor en een update krijgen over hoe ze werkten en mijn favorieten zien. Als je op zoek bent naar nieuwe systemen en oplossingen voor het organiseren van je kerstdecor en nu een paar producten wilt kopen, zodat je klaar bent wanneer januari toeslaat, dan is dit bericht iets voor jou!

Als eerste pakte ik deze organizers met zachte zijkanten voor gerechten en ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben met deze aankoop. Het hielp me niet alleen bakken met vakantiegerechten die in dozen waren opgeslagen op te ruimen, het vereenvoudigde de situatie met vakantiegerechten. Ik verzamel al meer dan 20 jaar Spode Christmas Tree-servies en begon met het maken van mokken en dessertborden, maar vorig jaar vond ik een set dinerborden in de opruiming na Kerstmis en voltooide de set. Ik heb ook wat serveerstukken – ik gebruik deze graag tijdens december en kerstavond en -dag.

Als je een goede set porselein in dozen hebt opgeslagen, is dit een geweldige manier om ze uit dozen te halen en veilig op te bergen. De schotelopberger wordt ook geleverd met rond vilt om tussen elk bord te passen.

via Amazon

Een paar jaar geleden pakte ik een van deze dozen voor ieder van ons. Ze hebben twee lagen en bevatten veel ornamenten. De kinderen hebben elk hun eigen ornamentdoos – dit houdt hun ornamenten gescheiden en op een dag zullen ze hun doos mee naar huis kunnen nemen.

via Amazon

Als ik aan het opruimen ga, loop ik snel door het huis en verzamel dingen per type en zet ze op de keuken- en eetkamertafels. Zodra ik alles heb verwijderd, pak ik die items en stop ze in bakken of dozen. Maak het gemakkelijk om kerstversieringen te vinden door like met like te sorteren en op te slaan. Ga nog een stap verder door de buitenkant van dozen en bakken te labelen en door uw kerstversieringen gegroepeerd te houden.

Sorteer zoals met zoals – zachte items zoals kousen en de boomrok gaan samen in een prullenbak. Slinger en ander groen worden samen in een andere bak bewaard.

ik gebruik deze witte opbergbakken in de kelder voor vakantiedecoratie en ook voor opslag van andere items. Ze zijn groot, gemakkelijk stapelbaar en houden de opslagruimte licht en helder in de kelder.

Ik stopte kleinere ‘verzamelingen’ in zakken van 2 gallon met rits om de items bij elkaar te houden en gemakkelijk te pakken en te versieren. Lichten, kleinere greens en ornamenten zijn geweldig om op deze manier gesorteerd te blijven.

Zorg ervoor dat je een plek hebt voor je decor en dat het gemakkelijk te vinden is. Dit maakt het versieren en opruimen van de feestdagen gemakkelijker en zoveel leuker als je minder hebt en gemakkelijk alles kunt vinden wat je zoekt!

Als er versieringen zijn die je een tijdje niet hebt geplaatst, overweeg dan om ze te doneren in plaats van ze te blijven bewaren. Het is oké om niet alles te bewaren. Less is more als het om kerstversieringen gaat.

ik gebruik grote verdeelde opbergbakken voor grote voorwerpen zoals dorpshuizen en sneeuwbollen. Ze houden deze items bij elkaar en elimineren de noodzaak voor de grote, omvangrijke dozen waarin deze items kwamen.

via Amazon

Ik heb al mijn favorieten gekoppeld voor het organiseren van vakantiedecor in mijn Amazon-winkel – je kunt ze hier zien samen met mijn andere Amazon-favorieten.

Op zoek naar meer organisatie-inspiratie?

Krijg toegang tot de gratis afdrukbare takenlijst van Clean Mama

Je krijgt ook toegang tot de volledige gratis afdrukbare bibliotheek!

creditSource link

Genietvandevliet.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart