Favoriete producten vanaf 2021 – Clean Mama

30 december 2021

Ik hou van round-up posts en ik kijk graag terug op JOUW favoriete producten uit 2021, dus ik dacht dat ik de twee samen zou brengen voor deze Favorite Products from 2021-post. Benieuwd wat de top 10 heeft gehaald? Ik deel je favorieten uit de Clean Mama Shop en ook een handvol van je Amazon-favorieten.

Huishoudplanner® – Het is niet verrassend dat de Huishoudplanners 3 plaatsen in de top 10 hebben behaald – als je de planner voor 2022-2023 nog niet hebt gepakt, is dit een goed moment om hem met korting en in de uitverkoop te pakken!

Zuurstof Whitener – deze veelzijdige krachtpatser is altijd favoriet bij was- en schoonmaakproducten. Voorraad of probeer het eens. Het is een gamechanger!Spray Wasserij Bundel – Ik ben niet verbaasd over de populariteit van deze bundel – het combineert de wasmiddelspray en zuurstofbleekmiddel in een voordelige bundel. Ik gebruik deze twee producten bij zowat elke wasbeurt!

Gids voor een schoon huis – Deze pdf-gids is een geweldige plek om te beginnen met de Clean Mama-routine – hij is compleet met gidsen voor snelle schoonmaak, doe-het-zelf-reinigingsrecepten en de volledige Clean Mama-routine.

Wasmiddelspray – 2-pack navulbundel – De wasmiddelspray is hard op weg een cultproduct te worden waardoor de navulflessen snel worden weggerukt. Nog geen bestseller, maar binnenkort wel de navuldozen!

Super waspoeder – Citroen + Kruidnagel – Op zoek naar een veilig en natuurlijk waspoeder dat echt WERKT? Dit is het! Geformuleerd met enzymen om vuil, roet en geuren te verwijderen, is Clean Mama Home Laundry Super Powder echt een SUPER-poeder. Geformuleerd met Clean Mama’s Signature Lemon + Clove-geur, krijgt je wasgoed een geheel nieuwe sfeer.

Gids voor een flexibele routine – Moeite om een ​​schoonmaakroutine te bedenken die past bij uw drukke of onconventionele schema? De gids voor een flexibele routine laat zien hoe u de Clean Mama-routine implementeert om uw huis met de minste tijd en moeite schoon te maken.

Startpakket voor spuitflessen – Jullie houden van deze kit! Perfect voor het zelf maken van al je schoonmaakmiddelen. De Starter Kit bevat een set van 6 spuitflessen + 6 kleurcoderingsbanden. Alle bestellingen met de kleurcoderingsbanden bevatten een lieve referentiekaart om uw schoonmakers recht te houden, of bedenk uw eigen systeem. De pure siliconen banden hebben de perfecte maat voor Clean Mama’s Glass Spray Bottles en Glass Mason Jars en bieden een slipvaste grip en bescherming tegen breuk.

Doeken + Handdoeken – de schuimsponzen, Zweedse vaatdoeken en reinigingsdoekjes zijn jouw favorieten! Ik hou ervan om innovatieve en schattige doeken en handdoeken naar de winkel te brengen en jullie zijn er ook dol op! Sla een voorraad in en maak je schoonmaak leuk en effectief voor 2022!

Nu voor sommige Amazon-favorieten – dat kan altijd shop hier mijn Amazon-winkel. Hier zijn enkele van je favorieten uit mijn suggesties. Klik op de afbeelding om naar Amazon te gaan voor de afzonderlijke producten.


Houd van deze stofdoek en jij ook!


Dit is een geweldige detailborstel voor het reinigen – het werkt op voegen, schoenen en spleten.


Ik ben dol op deze grote schrobborstel voor het reinigen van douches.


Dit is mijn favoriete toiletborstel en jullie vinden hem ook leuk! Het werkt geweldig en je kunt de opzetborstels zo nodig verwisselen.


Deze blindenreiniger maakt een vervelende taak een stuk gemakkelijker!


Mijn 4e boek! Hoera! Het is nog maar een jaar geleden Schoon mama’s gids voor een vredig huis uitgebracht op 29 december 2020 – Ik hoor graag je verhalen over hoe het je huizen heeft geholpen.


Als je hardnekkige toiletpotringen hebt, is dit een aanrader!


Dit is de schrobborstel die ik ‘s avonds gebruik om de gootsteen schoon te maken – hij is geweldig!

Dat is een wrap op 2021! Ik hoop dat je het leuk vond om deze favorieten te zien – wat is de jouwe?

creditSource link

Genietvandevliet.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart