Doe mee met de gratis Kick the Clutter Challenge!

27 december 2021

Gelukkig eind 2021! Ik ben verheugd om je een snelle uitdaging te bieden vanaf 3 januari om je te helpen je huis snel van start te laten gaan met het opruimen van de rommel. We gaan die drang om op te ruimen en op te ruimen kanaliseren en in onze huizen gebruiken. Zin om gezellig mee te doen? Het is gratis!

Wat krijg je als je opruimt? Tijd, minder stress en een rustig + gezellig huis waar je graag thuiskomt!

Via deze challenge gaan we dit volgen gratis afdrukbaar – zorg ervoor dat je mij volgen op Instagram voor achter de schermen vooruitgang in ons huis en voor de 5 DAGELIJKSE PROMPTS van de uitdaging. De uitdaging zal hier op de blog en op Instagram zijn, je hoeft niet te volgen om mee te doen, maar het zal nuttig zijn! Als je op mijn e-maillijst staat, ontvang je de 5 dagen per e-mail als links naar nieuwe blogposts.

HIER IS WAT U MOET DOEN:

  1. Downloaden de gratis afdrukbare Kick the Clutter Challenge hier op de GRATIS AFDRUKBARE PAGINA. Voer je e-mailadres in (je hoeft het maar EEN KEER in te voeren voor levenslange toegang) en pak de uitdagingsgids.
  2. Volgen @CLEANMAMA OP INSTAGRAM – deel de uitdaging met je vrienden!
  3. Maak je klaar start op 3 januari! Ik kan niet wachten om dit samen met jou te doen!

Binnenkort beschikbaar! Als je MEER opruiming wilt en op zoek bent naar een frisse benadering van het opruimen van je huis, blijf dan op de hoogte voor de HELE HUISRESET op 10 januari! Het is een gloednieuwe gids en totaal anders dan alles wat je van mij hebt gezien (maar je kunt het samen met de Clean Mama Routine doen!).

creditSource link

Genietvandevliet.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart