Dit is waarom je eerst je oogmake-up moet doen

verzinnen

Als het op mijn make-uproutine aankomt, ben ik grotendeels een gewoontedier. Ik breng mijn make-up elke dag op dezelfde manier aan en pas af en toe nieuwe producten in mijn routine op.

En het is niet dat ik niet bereid ben nieuwe dingen te proberen – vasthouden aan mijn routine is gewoon sneller en handiger! Die hebben de neiging om te winnen wanneer ik overweeg om een ​​andere methode of look te gebruiken.

Maar ik kwam onlangs een aantal zeer dwingende redenen tegen om een ​​grote verandering in mijn make-uproutine aan te brengen! Deze verandering was voor mij zelfs zo logisch dat ik besloot hem met jullie te delen in de blogpost van vandaag! 🙂

Verwant: 13 dingen in uw badkamer die nuttiger zijn dan u denkt

verzinnen

De make-upfout waarvan ik niet wist dat ik die maakte

Al tientallen jaren ben ik mijn make-uproutine begonnen door eerst mijn foundation aan te brengen. Ik dacht dat het zo “zou” moeten zijn, maar ik heb onlangs geleerd dat het eigenlijk beter is om eerst met je oogmake-up te beginnen!

Dus ik probeerde het, en nu geef ik mezelf de schuld dat ik deze truc niet eerder heb geleerd! Hier zijn vier redenen waarom het verstandig is om eerst je oogmake-up op te doen.

4 redenen waarom u eerst uw oogmake-up zou moeten doen

verzinnen

1. Meer controle en betere balans

Als we naar het gezicht van een ander kijken, kijken we instinctief eerst naar hun ogen. Dus als je je make-up aan het doen bent, zal je vooral op je ogen focussen om een ​​goede eerste indruk te maken!

Beginnen met je ogen kan het ook makkelijker maken om een ​​evenwichtige look te creëren. Als je begint met een dramatisch rokerig oog, kun je dit in evenwicht brengen met subtielere lip- en wangkleuren.

En als je begint met een meer subtiele of neutrale oogkleur, kun je een gewaagde lipkleur toevoegen voor een perfect uitgebalanceerde look. Simpel gezegd, beginnen met je ogen is een gemakkelijke manier om een ​​meer samenhangende look te creëren!

verzinnen

2. Het is minder rommelig

Voordat ik eerst mijn oogmake-up begon te doen, was het opruimen van de “neerslag” een dagelijkse strijd. Ik zou onvermijdelijk eindigen met stukjes oogschaduw of vlokken mascara onder mijn ogen, en het was zo’n pijn om op te ruimen!

Als je foundation al klaar is, is het onmogelijk om de fall-out van oogmake-up op te ruimen zonder een deel van je foundation te wissen. Een zorgvuldige benadering van opruimen eindigt vaak met het achterlaten van kleurvegen onder je ogen, verbeteren de donkere schaduwen die de meesten van ons proberen te vermijden!

Maar wanneer u begint met uw oogmake-up, kunt u zonder zorgen eventuele neerslag van uw oogmake-up wegvegen. Slim!

verzinnen

3. Je gebruikt minder foundation

Wanneer je je make-uproutine begint met het aanbrengen van foundation, laat je je gemakkelijk meeslepen. Door een dikke laag foundation aan te brengen kan het er cake-y uitzien, en dat is niet waar de meesten van ons naar op zoek zijn.

Als je foundation aanbrengt nadat je oogmake-up klaar is, gebruik je waarschijnlijk minder en krijg je een natuurlijker uiterlijk. Het is een gemakkelijke overstap die uw huid er jeugdiger en levendiger uit kan laten zien!

verzinnen

4. Het elimineert backtracking

Het beste van het beginnen met je oogmake-up is dat je niet terug hoeft! Er is geen neerslag om op te ruimen en het is niet nodig om je foundation aan te passen of meer concealer aan te brengen.

Uiteindelijk breng je minder tijd voor de spiegel door en ga je met een gerust hart de deur uit! 🙂

verzinnen

Hoe zit het met de rest van je make-up?

We hebben allemaal verschillende make-uproutines en gebruiken verschillende producten, dus geen enkel make-upadvies zal universeel toepasbaar zijn. De belangrijkste afhaalmaaltijd is om je oogmake-up op te doen voor je gezichtsmake-up.

Wat de rest van je make-up betreft, de volgorde is aan jou!

verzinnen

Wat is je beste make-uptip of -truc?

creditSource link

Genietvandevliet.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart