De beste manier om stofpluisjes van truien te verwijderen

Wat je ook probeert, er is geen onfeilbare manier om je kleding er voor altijd als nieuw uit te laten zien. Zelfs als je ijverig je kleding wast volgens de aanwijzingen op het label, is er één teken van kledingslijtage dat min of meer onvermijdelijk is: pilling. Bijna elke soort stof is na verloop van tijd vatbaar voor pilling, maar ze zijn vooral zichtbaar op truien en andere bovenkleding. Een trui met overal pillen ziet er waarschijnlijk oud en versleten uit, ook al is hij relatief nieuw!

Maar aan de positieve kant, pilling is verre van een doodvonnis voor je favoriete truien. Het is zelfs heel goed mogelijk om pilling te verwijderen en je trui weer als nieuw te krijgen! Het enige dat nodig is, is de juiste apparatuur. 🙂 Vandaag deel ik mijn absoluut favoriete methode voor het verwijderen van pilling uit truien (of welk kledingstuk dan ook!) opties!

trui pilling

De beste manier om stofpluisjes van truien te verwijderen

De snelste en gemakkelijkste manier om pilling te verwijderen, is door een scheerapparaat te gebruiken. Er zijn veel verschillende modellen om uit te kiezen, maar ik ben een grote fan van de Lalint Kledingscheerapparaat om verschillende redenen. Ten eerste wordt dit scheerapparaat geleverd met een levenslange garantie, wat echt zeldzaam is! Veel van de stoffen scheerapparaten die u online kunt kopen, zijn goedkoop gemaakt en beloven niets op het gebied van duurzaamheid. Ik ben zeer bereid om wat meer vooraf te betalen voor een product als dit waarvan ik weet dat het lang meegaat.

trui pilling

Een ander ding dat ik leuk vind aan dit stoffen scheerapparaat, is dat het oplaadbaar is! Andere scheerapparaten die ik heb gehad, werkten op AA-batterijen en leken die batterijen verrassend snel leeg te maken. Ik weet zeker dat ik mezelf al geld heb bespaard door in plaats daarvan dit oplaadbare model te gebruiken! En als laatste vind ik het leuk dat dit scheerapparaat wordt geleverd met twee reservemesjes. Het is fijn om te weten dat als de mesjes na een tijdje bot beginnen aan te voelen, ik het snel kan verwisselen voor een van de reservemesjes en verder kan rijden!

trui pilling

Hoe een stoffen scheerapparaat te gebruiken om een ​​trui te redden?

Gebruik makend van dit stoffen scheerapparaat gaat snel en gemakkelijk! Leg je trui gewoon op een plat oppervlak, zet het scheerapparaat aan en laat hem over het oppervlak van de trui glijden. De mesjes maken korte metten met al die pillen en ze worden opgezogen in de pluisjeshouder die het mesje omringt. De pluisjeshouder is veel ruimer dan sommige van de andere scheerapparaten die ik heb gebruikt, waardoor je hem minder vaak hoeft te legen.

trui pilling

Afhankelijk van de staat van je trui, duurt het een paar minuten om alle pillen te verwijderen. Maar de tijd gaat verrassend snel voorbij, want het geeft echt voldoening om al die kleine pluisbolletjes te zien verdwijnen! Als je klaar bent, zul je versteld staan ​​van het verschil. Je trui ziet er jaren jonger uit, alsof hij net een stoffen facelift heeft gehad!

trui pilling

En in de toekomst kunt u uw scheerapparaat uittrekken zodra u merkt dat er nieuwe pillen ontstaan. Je zult in staat zijn om die zo goed als nieuwe look van je trui te behouden met heel weinig inspanning! 🙂 Als je om wat voor reden dan ook niet geïnteresseerd bent in het gebruik van een stoffen scheerapparaat (of misschien wil je wachten tot de Kerstman je er een komt brengen?), zijn hier drie bonusopties voor het verwijderen van pillen uit truien!

Nog 3 manieren om stofpluisjes te verwijderen

Een trui redden van pilling

1. Truienkam

EEN trui kam is eigenlijk gewoon een handmatige versie van een stoffen scheerapparaat. Haal het gewoon over het oppervlak van een trui en deze kleine kam zal pillen en pluisjes oppikken als een charme. Zorg er wel voor dat je voorzichtig te werk gaat, want je kunt gemakkelijk aan de stof blijven haken als je niet oplet.

Een trui redden van pilling

2. Haarroller met klittenband

Haarrollers met klittenband werken ook verrassend goed bij het verwijderen van pillen! Om het te gebruiken, legt u uw kledingstuk gewoon op een vlakke ondergrond en trekt u het strak. Duw vervolgens de klittenbandroller in de stof en rol deze over het oppervlak om de pillen op te pakken. Als uw artikel veel pilling heeft, zal deze methode waarschijnlijk enige tijd duren. Maar het is een leuke gratis optie als je toevallig al klittenbandrollers in huis hebt!

Een trui redden van pilling

3. Scheermes

U kunt ook een standaard gebruiken scheermes pillen te verwijderen. Zorg ervoor dat je een nieuw, scherp mes gebruikt en ga indien mogelijk voor een scheermes zonder toegevoegde vochtstrips. Om het te gebruiken, scheert u gewoon de gepilde delen van uw kleding, net zoals u uw huid zou scheren. Het is effectief, maar het pakt de pillen niet op zoals een scheerapparaat doet. Ik zou aanraden om een ​​?? pluizenroller klaar om de pillen op te rapen nadat ze zijn afgeschoren!

Wat is jouw favoriete methode om van pilling af te komen?

creditSource link

Genietvandevliet.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart