DAG 3: Slechts één oppervlak – Kick the Clutter Challenge

5 januari 2022

Welkom bij dag 3 van de Kick the Clutter Challenge! Het nieuwe jaar is een goed moment om nieuwe gewoontes aan te leren en wat rommel op te ruimen. Deze week (3-7 januari 2022) vind je deze prompts elke dag op cleanmama.com en op sociale media. Volg de checklist en je brengt de Dagelijkse Taak ‘Rommel’ in de praktijk EN krijg je weer wat ruimte in huis.

Taak 3: SLECHTS ÉÉN OPPERVLAK – Kies slechts één oppervlak dat moet worden schoongemaakt. Dit kan een tafelblad, toonbank, bureau, salontafel, bijzettafel… zijn. Maak deze ruimte volledig leeg, maak hem schoon en laat hem een ​​tijdje leeg staan ​​terwijl je beslist wat je gaat doen met de voorwerpen die aan de oppervlakte lagen. Gebruik het Clean Mama-sorteerproces van: Keep, Toss, Donate, Relocate.

Heb je meer tijd en wil je doorgaan? Kies een ander oppervlak en herhaal dit proces. Als de Clean Mama-routine nieuw voor je is, doen we elke dag een beetje opruiming als onderdeel van de dagelijkse taken. Dit helpt om ons huis het hele jaar door rommelvrij te houden. Lees hier meer.

Vind de onderstaande links naarmate de week vordert:

Invoering

Taak 1: 3 ZAKKEN UIT

Taak 2: DONATIEBIN

Taak 3: SLECHTS ÉÉN OPPERVLAK

Taak 4: PAPIERWERK

Taak 5: SLECHTS ÉÉN LADE

Zorg ervoor dat je de gratis afdrukbare downloadt en maak je klaar om de rommel te schoppen!

Wat krijg je als je opruimt? Tijd, minder stress en een rustig + gezellig huis waar je graag thuiskomt!

Via deze challenge gaan we dit volgen gratis afdrukbaar – zorg ervoor dat je mij volgen op Instagram voor achter de schermen vooruitgang in ons huis en voor de 5 DAGELIJKSE PROMPTS van de uitdaging. De uitdaging zal hier op de blog en op Instagram zijn, je hoeft niet te volgen om mee te doen, maar het zal nuttig zijn! Als je op mijn e-maillijst staat, ontvang je de 5 dagen per e-mail als links naar nieuwe blogposts.

HIER IS WAT U MOET DOEN:

  1. Downloaden de gratis afdrukbare Kick the Clutter Challenge hier op de GRATIS AFDRUKBARE PAGINA. Voer je e-mailadres in (je hoeft het maar EEN KEER in te voeren voor levenslange toegang) en pak de uitdagingsgids.
  2. Volgen @CLEANMAMA OP INSTAGRAM – deel de uitdaging met je vrienden!
  3. Maak je klaar start op 3 januari! Ik kan niet wachten om dit samen met jou te doen!

Binnenkort beschikbaar! Als je MEER opruiming wilt en op zoek bent naar een frisse benadering van het opruimen van je huis, blijf dan op de hoogte voor de HELE HUISRESET op 10 januari! Het is een gloednieuwe gids en totaal anders dan alles wat je van mij hebt gezien (maar je kunt het samen met de Clean Mama Routine doen!).

creditSource link

Genietvandevliet.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart