Meer resultaten voor sloep amsterdam

sloep amsterdam
Boot Huren Amsterdam boten verhuur, huur sloepen en salonboten.
157 beoordelingen Meer Info. Trendy sloep Barracuda is een regelrechte eyecatcher. Comfortabele, fluisterstille sloep voor borrel, bbq of lounge. 143 beoordelingen Meer Info. Sloep varen in stijl. Laat u rondvaren op deze luxe fluisterstille elektrische huur sloep door Amsterdam. 134 beoordelingen Meer Info.
sloep amsterdam
Sloep huren in Amsterdam Enjoy!
Luxe overkappingen i. Laagste prijsgarantie i. De beste en leukste sloepen huren in Amsterdam! Sloep huren in Amsterdam voor 1 tot 46 personen? Met schipper of zelf varen? Op deze site vind je alle informatie voor het huren van een sloep in Amsterdam.
kajuitboot huren
Rederij Nassau Bootverhuur in Amsterdam.
Deze luxe sloep is de grootste van Amsterdam, met een capaciteit van 70 personen. Er is een volwaardig toilet en bar aan boord en er is een mogelijkheid om de sloep deels te overkappen bij regen. Deze sloep is zeer geschikt voor een bruiloft, bedrijfs borrel of om samen met vrienden of collega's' te BBQ-en.
VPN
Bootje / sloep huren Amsterdam bij Boats4rent. Zelf varen!
Online bootje / sloep huren voor de laagste prijzen. Boats4rent heeft de laagste huurtarieven van Amsterdam van Amsterdam, zonder bijkomende kosten. BOEK HIER EENVOUDIG ONLINE. Wil je eerst nog wat vragen over het huren van een bootje / sloep in Amsterdam?
wehkamp
Helmsman Sloepen Verkoop en Bemiddeling Amsterdam.
Helmsman Sloepen verkoop en bemiddeling Amsterdam. Wilt u uw sloep verkopen? Wij hebben een uitgebreid netwerk waar wij snel kunnen nagaan of er een potentiële koper voor uw sloep is of juist een verkoper die uw droomsloep in de verkoop heeft.
Taxi Utrecht
Amsterdam Boothuur Boot of sloep huren in Amsterdam.
Ook voor rondvaarttickets bent u bij Amsterdam Boothuur aan het juiste adres. Zomers vaart onze Luxe open sloep Willy als open rondvaartboot en in samenwerking met onze partner Blue Boat Company kunt u ook terecht voor rondvaarten op een traditionele rondvaartboot.
12 persoons Sloep Fleur Amsterdam Boat Center.
75 pers Staets. 80 pers Stad Dockum. 120 pers Sailboa. 150 pers Wapen van Amsterdam. 300 pers Prins van Oranje. 12 pers Sloep Fleur. 30 pers Sloep Barracuda. 42 pers Sloep Amigo. 42 pers Sloep Mon Ami. Muziekinstallatie met i-pod.
Sloep Huren Amsterdam: huur een boot om zelf te varen.
Een vier uur durende vaartocht die geschikt is voor iedereen die echt alles wil zien! Met je sloep vaar je langs alle interessante delen van Amsterdam, van West naar Oost om via Zuid weer terug te komen bij de plek waar je vier uur eerder met volle moed begon.
Sloep huren Amsterdam Sloepverhuur vanaf 10 personen Laagste prijs.
Sloep varen in stijl. Laat u rondvaren op deze luxe fluisterstille elektrische huur sloep door Amsterdam. 134 beoordelingen Meer Info. Sloep Mr Brown. Sloep Mr Brown. Goed uitgeruste sloep te huur voor uw bedrijfsuitje, verjaardag of. Boek nu voordelig bij Boot Huren Amsterdam.
Sloepverhuur Amsterdam Huur een sloep Puur Amsterdam.
De grachtengordel met al z'n' prachtige monumentale panden en gevels, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip, het Anne Frankhuis, de Jordaan en de rosse buurt. Per sloep ziet u Amsterdam op haar mooist en staat u echt in contact met de stad!
Sloep huren Amsterdam: verhuur met laagste prijsgarantie.
De Manhattan sloep biedt zelfs de mogelijkheid tot het opzetten van een dakje zodat u ook tijdens regen nog droog bent. Niet alle sloepen zijn van dezelfde rederij, dus vergelijk de sloep met schipper op deze Sloep Huren Amsterdam pagina en kies de sloep die bij u past.

Contacteer ons