Meer resultaten voor elektrische sloep tweedehands

elektrische sloep tweedehands
boot huren vlietlanden oude delft delft elektrische sloep kopen.
Het ontwerp van onze Render boten laten boven de waterlijn een unieke combinatie zien van een sloep en een traditionele autoboot, en met alle voordelen daarvan. Tweedehands elektrische boten en sloepen De Stille Boot. 084 88 33 555. Aanbod tweedehands elektroboten.
tweedehands sloep
Tweedehands Sloepen Overige Boten Tweedehands.nl.
OMSCHRIJVING: De Gentle 5.30 outboard sloep is een zeer ruime en complete sloep voorzien van een royale kussen set, zonnedek, kabelaring, stuu. 2 maart 2018 0230: Wieringerwerf. Liberty 530 tender. OMSCHRIJVING: De Liberty 530 tender is een sloep met een prachtig Italiaans design.
tweedehands sloep
Elektrisch varen informatie ZuidWesterSloep.
Maar dit kan ook met een elektro buitenboordmotor, een complete elektrische inboard configuratie, met accus, toebehoren en/of met advies zijn. Onze online winkel geeft een goed overzicht van ons product assortiment op elektrisch varen gebied. Plaatje: Elektrische ZuidWesterSloepen in hartje Amsterdam.
douchewand
Tweedehands elektrische boten en sloepen De Stille Boot.
Aanbod tweedehands elektroboten. De Stille Boot verkoopt zelf geen elektrische sloepen. Het aanbod hieronder is beschikbaar via Yachting Support, telefoon 06 208 59 602. Diverse tweedehands elektroboten. Duffy 16 19.950. ElektroSloep 650 17.450. Duffy 18 Balboa Cove 17.950. Elektrische Catamaran 18.500.
VPN
JH Watersport.
Reparatie en onderhoud. Verkoop en inkoop van buitenboordmotoren, sloepen en trailers. Sinds kort zijn wij begonnen met ons Eigen merk: Giessensloep, momenteel hebben wij het eerste model binnen staan: De Giessensloep 495 Lounge. Binnenkort hopen wij meer modellen binnen te krijgen.
Vind elektrische sloep in Sloepen op Marktplaats.nl.
Hierbij bieden wij te koop aan onze elektrische sneekermeersloep. In goede staat verkerende sloep van lengte 6.65 Meter breedte: 2.50 Meter diepgang: / 0.50 Meter uitgevoerd met bellman 3.5 Kw elektromotor 36v accupakket: 12 x 6v tractie batterijen totaal 12 kwh.
Jachtwerf Reeuwijk Uw elektrische sloep expert.
Naast complete elektrische boten, biedt Jachtwerf Reeuwijk ook voor bestaande verbrandingsmotoren een volwaardig alternatief. Voor ieder type boot is er een passende, elektrische aandrijving mogelijk. Zo kan iedereen in een stille boot varen. Jachtwerf Reeuwijk is tevens hét adres voor het totaalonderhoud van uw boot. Van het stallen van uw boot in de winter tot het restaureren van sloep, vlet of zeilboot: bij Jachtwerf Reeuwijk bent u aan het juiste adres.
E-Sloep 550 van Vossen Engineering.
De E-Sloep serie is ontworpen voor een elektrische aandrijving. Een echte stoere sloep met een eigentijdse uitstraling en met uitmuntende vaareigenschappen. Accu pakket is gelijkmatig verdeeld in de boot, er zijn geen obstakels voor de stuurstand u kunt zich vrij bewegen door de boot.
De Scheepsbouwers Maritiem BV Hybride sloep Nieuwbouw Werkendam.
De conditie is in zeer goede staat, en de sloep is slechts 2 vaarseizoenen in gebruik geweest. Mocht u interesse hebben in een tweedehands sloep kunt u altijd even contact met ons opnemen 0183 50 32 91 of een mail sturen.
infoduffy18.
Dat betekent dat ze een efficiënte rompvorm heeft die weinig energie verspilt aan het maken van golven en sierlijk door het water glijdt. Een elektrische sloep huren in Heeg? Dan is de Duffy 18 sloep van bootverhuur Hoora een goede keus!
1279 Sloepen te koop op Botentekoop.nl.
Bj 2010 Afm. 8.50 m Aluminium. Sloep 6 meter. Bj 2012 Afm. 6 m Polyester. Sorteer op: Invoerdatum oplopend. Aantal getoond 10. Primeur 570 Tender diesel by FlevoNautica. 5.7 m Polyester. Nautica 440 sloep setprijs met Suzuki 8 Pk electrisch gestart.

Contacteer ons