Op zoek naar elektrische sloep te koop?

elektrische sloep te koop
Jachthaven Reitdiep Groningen Verhuur sloepen.
Boten te koop. Een sportieve en bijzondere jachthaven in Groningen. Verhuur sloepen jachthaven Groningen. De moderne aluminium elektro sloepen van Jachthaven Reitdiep zijn te huur en geschikt voor 6 tot 8 personen. De sloepen zijn fluisterstil, milieuvriendelijk en makkelijk te varen. Door de grote accu-capaciteit kunt u mooie dagtochten maken door stad en ommeland. Bekijk de prachtige binnenstad van Groningen eens vanuit een andere hoek. Ook vaartochten naar bijvoorbeeld Garnwerd behoren tot de mogelijkheden. Waarom met een elektrische sloep varen.:
motorboot huren sneek
boot huren vlietlanden woonbron delft delft elektrische sloep te koop.
Hierbij bieden wij te koop aan onze elektrische sneekermeersloep. In goede staat verkerende sloep van lengte 6.65 Meter breedte: 2.50 Meter diepgang: / 0.50 Meter uitgevoerd met bellman 3.5 Kw elektromotor 36v accupakket: 12 x 6v tractie batterijen totaal 12 kwh.
VPN
JH Watersport.
Reparatie en onderhoud. Verkoop en inkoop van buitenboordmotoren, sloepen en trailers. Sinds kort zijn wij begonnen met ons Eigen merk: Giessensloep, momenteel hebben wij het eerste model binnen staan: De Giessensloep 495 Lounge. Binnenkort hopen wij meer modellen binnen te krijgen.
sloepen kopen
Tweedehands elektrische boten en sloepen De Stille Boot.
De Stille Boot. It Bûtlân 9. 8621 DV Heeg. 0515 44 44 28. 084 88 33 555. Aanbod tweedehands elektroboten. De Stille Boot verkoopt zelf geen elektrische sloepen. Het aanbod hieronder is beschikbaar via Yachting Support, telefoon 06 208 59 602.
bosch
Home Langweerder Sloep.
De Langweerder Sloep wordt in Nederland geproduceerd en is leverbaar in 7 verschillende modellen. De standaarduitrusting is zeer compleet en met diverse opties uit te breiden. Uiteraard kunnen alle modellen ook geheel naar eigen wens afgebouwd worden. Dé Sloep fan Fryslân.
Taxi Utrecht
Vind elektrische sloep in Sloepen op Marktplaats.nl.
Hierbij bieden wij te koop aan onze elektrische sneekermeersloep. In goede staat verkerende sloep van lengte 6.65 Meter breedte: 2.50 Meter diepgang: / 0.50 Meter uitgevoerd met bellman 3.5 Kw elektromotor 36v accupakket: 12 x 6v tractie batterijen totaal 12 kwh.
Jachtwerf Reeuwijk Uw elektrische sloep expert.
Naast complete elektrische boten, biedt Jachtwerf Reeuwijk ook voor bestaande verbrandingsmotoren een volwaardig alternatief. Voor ieder type boot is er een passende, elektrische aandrijving mogelijk. Zo kan iedereen in een stille boot varen. Jachtwerf Reeuwijk is tevens hét adres voor het totaalonderhoud van uw boot. Van het stallen van uw boot in de winter tot het restaureren van sloep, vlet of zeilboot: bij Jachtwerf Reeuwijk bent u aan het juiste adres. U bent van harte welkom op de werf in Reeuwijk. De Sluiper, een tijdloos gelijnde stille boot met een mooie zeeglijn en traditionele spiegel. Een tweede leven. Gun uw oude boot een tweede leven. Ons vakmanschap is repareren en restaureren. Uw boot in de winter veilig en droog onder ons dak. Ik heb nu ruim een jaar een Sluiper17 en ik vind m helemaal leuk! Ik ben nogal onhandig, maar dit is een sloep die simpel te bedienen is.
Welkom bij van Vossen Engineering.
Te zien tijdens de Hiswa. Een prachtige klassieke gelijnde aluminium sloep. L-Graft 900 Aluminium. Een rol on rol of met een planerende trimaranromp welke zeer stabiel is. Watertaxi 780 Aluminium Borderpatrol 780. In samenwerking met Hape Metalwork hebben we in Zweden een snelvarende eilandhopper gebouwd. van Vossen Nautical. 8355 AM Giethoorn. Welkom bij Van Vossen.: Uw professionele specialist voor aluminium jachten, sloepen en werkboten sinds 1996. Giethoorn heeft een ruime historie in elektrisch varen. De eerste verhuurboten voeren al elektrisch in de jaren tachtig. Van Vossen is hierbij altijd nauw betrokken geweest. Hierdoor hebben we een grote voorsprong gecreerd op het gebied van elektrisch varen. Steeds meer rondvaartboten, verhuurboten en bedrijfsvaartuigen worden voorzien van elektrische aandrijving.
Sloepen Watersport en Boten Tweedehands.net.
Particulier 2004 5 tot 7 meter Gebruikt Polyester. 18.500, Aalsmeer NH, NL. Pura vida 650. Te koop wegens aanschaf cabin sloep mooie pura vida lounge sloep 650 uit 2015.zeer goed onderhouden. Particulier 2015 5 tot 7 meter Gebruikt Polyester Diesel.
Vakantiepark Giethoorn Bungalowpark Overijssel Officiële site.
Je ervaart hier enkel rust en ruimte en kunt genieten van een heerlijke vakantie met kinderen of partner. De zomer is ook een perfecte gelegenheid om er lekker op uit te trekken met de elektrische sloep die ook deze periode tot uw beschikking wordt gesteld.
Tweedehands Sloepen Overige Boten Tweedehands.nl.
2 maart 2018 0230: Wieringerwerf. OMSCHRIJVING: Een prachtige polyester sloep, die door zijn vormgeving over bijzonder goede vaareigenschappen beschikt. Deze sloep hebben wij i. 2 maart 2018 0229: Wieringerwerf. te koop strak casco. te koop mooie nieuw casco.is gestraald en in de 2 compentenverf gespoten.kan zo afgebouwd worden.

Contacteer ons