Resultaten voor elektrische sloep te koop

elektrische sloep te koop
Tweedehands Sloepen Overige Boten Tweedehands.nl.
Seafury 730 Comfort. Watersport en Boten Boten en Jachten Sloepen, Vletten en Tenders KENMERKEN: Conditie: Gebruikt Merk: Seafury Model of Type: 73. 23 januari 2018 0704: Muiderberg. Te koop helderse stalen vlet 7.50 m geklonken! Opknap Sloep van staal gekolonken.
Gemeente Winterswijk
Sloep te koop AEE Marine.
Omdat wij iedere boot zelf maken, kunnen wij de sloep aanpassen aan uw wensen. Zo weet u zeker dat u krijgt waar u naar op zoek bent. Compleet met elektrische motor. Wanneer u bij ons sloep te koop ziet staan, dan wordt deze vrijwel altijd geleverd met een elektrische motor.
DOPPER
Tweedehands elektrische boten en sloepen De Stille Boot.
084 88 33 555. Aanbod tweedehands elektroboten. De Stille Boot verkoopt zelf geen elektrische sloepen. Het aanbod hieronder is beschikbaar via Yachting Support, telefoon 06 208 59 602. Diverse tweedehands elektroboten. Duffy 16 19.950. ElektroSloep 650 18.950. Elektrische Catamaran 18.500.
australie
Admiral Sloep Kopen? Vrijblijvend Proefvaren Van Dijk Watersport.
Een Admiral sloep kenmerkt zich door zijn complete uitrusting, vriendelijke prijzen en een zeer comfortabel vaargedrag. De sloepen zijn uitermate geschikt om met familie en vrienden in alle comfort te genieten van een leuke toertocht. Elk model wordt standaard geleverd met een rijke en luxueuze uitrusting.
makelaar maassluis
Vind elektrische sloep in Sloepen op Marktplaats.nl.
Elektrische sneekermeer sloep 6.5 meter 3.5 KW. Hierbij bieden wij te koop aan onze elektrische sneekermeersloep. In goede staat verkerende sloep van lengte 6.65 Meter breedte: 2.50 Meter diepgang: / 0.50 Meter uitgevoerd met bellman 3.5 Kw elektromotor 36v accupakket: 12 x 6v tractie batterijen totaal 12 kwh.
motorboot huren sneek
Jachtwerf Reeuwijk Uw elektrische sloep expert.
Naast complete elektrische boten, biedt Jachtwerf Reeuwijk ook voor bestaande verbrandingsmotoren een volwaardig alternatief. Voor ieder type boot is er een passende, elektrische aandrijving mogelijk. Zo kan iedereen in een stille boot varen. Jachtwerf Reeuwijk is tevens hét adres voor het totaalonderhoud van uw boot. Van het stallen van uw boot in de winter tot het restaureren van sloep, vlet of zeilboot: bij Jachtwerf Reeuwijk bent u aan het juiste adres. U bent van harte welkom op de werf in Reeuwijk. De Sluiper, een tijdloos gelijnde stille boot met een mooie zeeglijn en traditionele spiegel. Een tweede leven. Gun uw oude boot een tweede leven. Ons vakmanschap is repareren en restaureren. Uw boot in de winter veilig en droog onder ons dak. Ik heb nu ruim een jaar een Sluiper17 en ik vind m helemaal leuk! Ik ben nogal onhandig, maar dit is een sloep die simpel te bedienen is.
Sloep 1079 sloepen te koop YachtFocus.com.
Het kopen van een sloep of tender. Bij het kopen van een sloep is het belangrijk om te weten wat voor sloepen er te koop zijn. Sloepen zijn in te delen in verschillende soorten, zoals de vissloep gebruikt in de visserij, de roeisloep voor wedstrijden en de moderne sloep voor de pleziervaart.
Sloepen en motorboten in Grou Sloepenmarkt.
Aankoop en inruil. Succesvol uw sloep of motorboot verkopen? Kies dan voor bemiddeling of aankoop door de Sloepenmarkt. Wij vinden vrijwel altijd een koper. De Sloepenmarkt heeft jarenlange ervaring en vele contacten in de wereld van sloepen en motorboten. Vooraf hoeft u niets te betalen en u krijgt 3 maanden gratis ligplaats in onze showroom.
JH Watersport.
Reparatie en onderhoud. Verkoop en inkoop van buitenboordmotoren, sloepen en trailers. Sinds kort zijn wij begonnen met ons Eigen merk: Giessensloep, momenteel hebben wij het eerste model binnen staan: De Giessensloep 495 Lounge. Binnenkort hopen wij meer modellen binnen te krijgen.
ElektroSloep geniet van elektrisch varen electrische sloep kopen en huren.
HISWA, SEV en SEFF slaan handen ineen om elektrisch varen te stimuleren. 26-07 Subsidie verlengd. Fryslân verlengt de subsidieregeling voor elektrisch varen. 10-06 De Stille Boot en ElektroSloep bundelen krachten. Vanaf 1 juli a.s. gaan De Stille Boot en ElektroSloep gezamenlijk van start in een prachtig nieuw en milieuvriendelijk pand in Heeg. 27-05 700 elektrische boten in Fryslân. Eind 2012 rijden er 500 elektrische autos en varen er 700 elektrische boten in Fryslân. Berichten worden opgehaald. /a 1 2 3 4 5. Home Voorwaarden Sitemap Contact. Sloep kopen Sloep huren Leeuwarden Sloep huren Heeg Sloep huren Friesland Sloep huren sloep kopen friesland Sloep Friesland Elektromotor zeilboot Elektromotor sloep Elektromotor boot Electrisch varen.
Boten te koop ANWB Boten.
laatst toegevoegd bovenaan. langst te koop bovenaan. merk a tot z. merk z tot a. Beneteau First 27. Leuke en goed onderhouden first 27 Motorisatie: Yanmar 2GM20. Aanbieder: Particuliere verkoper. Een mooie excentrieke boot met een warm interieur. Motorisatie: Een rustig lopende betrouwbare motor.

Contacteer ons