Meer resultaten voor sloep huren

sloep huren
Sloepenverhuur Bommelerwaard Sloep huren Varen zonder vaarbewijs.
Ruime 12 persoonssloep evt met schipper. In een open sloep genieten van al het moois wat de natuur u te bieden heeft. Varend vanaf onze thuisbasis in Alem 45 km van Nijmegen, 50 km van Eindhoven en 15 km van Den Bosch kunt u ondermeer naar verschillende recreatiegebieden zoals de Zandmeren of de Lithse Ham.
jacht huren
Sloep huren in Friesland Ottenhome Heeg Verhuur.
Dan is een sloep huren bij Ottenhome in het Friese watersportdorp Heeg daar een prachtige manier voor. Met de sloep kunt u gemakkelijk rustig door kleine dorpen varen én zelfs door de allerkleinste vaartjes. De eenden, meerkoeten en kluivenduikers gaan met u mee.
wasmachine mediamarkt
Boot huren Almere: Voor een unieke dag op het water Boei2.
Heeft u vragen over een boot huren in Almere? Neem dan contact met ons op via een van onze telefoonnummers of vul het contactformulier in. Interboat 21 sloep huren max. Waterborne Horizon sloep huren max. Alumax 500 motorboot huren max.
goochelaar huren
Tarieven.
Op onze 20, 25 en 32 persoons sloepen gelden de volgende voorwaarden als u zelf hapjes en drankjes meeneemt; afkoop eigen drank aan boord 30, per sloep, afkoop eigen hapjes aan boord 30, per sloep.niet van toepassing op de zelf varen 8 persoons sloepen. Voor het niet schoon terugbrengen van de sloep brengen wij 60, schoonmaakkosten in rekening. Minimale leeftijd voor het huren is 20 jaar of 18 jaar indien in bezit van vaarbewijs.
zeilen friesland
Boaty, je eigen bootje / sloep huren in Amsterdam.
Reserveer mijn Boaty. Bootje / sloep huren Amsterdam: laagste tarieven persoonlijke service. Je eigen bootje huren geeft vrijheid. Je bepaalt zelf wie je meeneemt. Je kiest zelf waar je heen vaart. En onderweg stop je even als jij dat wilt.
Sloep huren? Vind hier verschillende bedrijven over heel Nederland.
Voor diverse arranementen klik hier. Voor iedere gelegenheid vindt u op deze site een verhuurder van sloepen. Onder Sloep" huren" vind u een overzicht van sloep verhuurders. Via het kaartje kunt u op de sites van de verschillende bedrijven komen.
Boot, sloep of salonboot huren in Amsterdam Sloepvrienden.
Wij zorgen dat u de juiste boot, salonboot of sloep kunt huren voor uw boottocht. Wilt u een boot, sloep of salonboot huren in Amsterdam, verzamel dan informatie op deze site, bedenk wat u zoekt, en maak een keuze uit de boten.
Sloep huren Botentehuur.nl.
Een Kuperus sloep huren in Friesland kan direct bij Workum Watersport De ligging van de Workum Watersport Lees verder. Vanaf 130, Prijzen en tijden. 8.2 114 Beoordelingen. 8 Personen Sloep/open motorboot. Een sloep huren om friesland te verkennen? Kom dan een sloep huren in Sneek bij bootverhuur Sail-a-way.
Boot huren op de Loosdrechtse en Vechtplassen.
Bij het huren van een sloep of terrasvlot vragen we ook een borg van 25000, en geldig legitimatiebewijs achter te laten. Het komt gelukkig niet vaak voor maar toch willen wij voor de volledigheid en eerlijkheid vermelden dat als door overmacht een type sloep uit de vaart raakt dan kunnen wij genoodzaakt zijn een ander type sloep en/of alternatief aan te bieden hopelijk heeft u hiervoor dan begrip.
Huur een motorboot, huur een zeiljacht of huur een sloep bij de nummer 1 verhuursite van Nederland.
2 t/m 4 personen Maran Yachtcharter Terkaple. Een ruime comfortabele sloep huren met cabine? Of liever stijlvol, met de nostalgische allure van een klassiek gelijnde retro bakdek-kruiser, varen in Friesland! Vanaf 46500, Details Details. 16 maart 2018 1700: 18 maart 2018 1800.:
Van Wijk sloep huren Sloepverhuur t Fissertje.
De sloepen, ontworpen door Pieter Beeldsnijder, zijn perfect om een dagje mee te gaan varen. Op onze boten zijn geen reclame of verhuur kenmerken aangebracht waardoor de sloep al snel eigen voelt! Je kan zowel de Van Wijk 550 als de Van Wijk 621 sloep bij ons huren.

Contacteer ons