Op zoek naar sloep huren leiden?

sloep huren leiden
Sloep huren Leiden Ontdek Leiden vanaf het water met een sloep.
Heerlijk een sloep huren vlakbij Leiden onze haven ligt direct aan de Kagerplassen in Warmond en vanuit hier ontdekt u de schoonheid van de Kaag, maar ook het oude centrum van Leiden ligt op slechts een half uurtje varen.Wist u dat?
verhuizen leiden
Sloep Huursloep Leiden Boot huren?
boot huren nederland. 31 020 7173812. Beschikbaarheid prijs opvragen. Start op datum en tijd. Einde op datum en tijd. Huursloep Leiden ligt circa hier. Met de Huursloep kunt u de binnenstad van Leiden op uw eigen tempo verkennen. De sloep wordt zonder schipper verhuurd en u mag eten en drinken meenemen.
jacht huren friesland
Lekker varen Babbels Leiden.
Deze boot beschikt over een cabrio-dak, waardoor wij met 30 personen overdekt kunnen varen. Nieuw dit jaar is de Secretaris Van Hout voor maximaal 38 personen, vernoemd naar de gekende secretaris van Leiden tijdens de Spaanse bezetting. Voor groepen tot en met 24 personen varen we met deze boten voor een gereduceerde prijs. Daarnaast varen we met een gerestaureerde Verhoef aluminiumsloep uit 1957, die gedoopt is als de Valeo. De Babbels Boot is voor ons gebouwd door Bob sloepen, een stoere aluminium sloep met een stuurwiel.
sloep
Sloep Huren, Zeilboot Verhuur KaagAmsterdamLeiden.Top!
Wij hebben de koffie voor u klaar staan. Sloepen en motorboten huren. U kunt door de natuur varen, mooie molen tochten maken of natuurlijk door de grachten van Leiden varen. En dat allemaal vanaf de Kagerplassen vlakbij Amsterdam, Leiden en Schiphol midden in Het Groene Hart. Events en groepen. Ook voor events, groepen en bedrijfs uitjes kunt u bij ons terecht.Wij hebben ruime keuze aan moderne en luxe boten. U kunt zowel sloepen als zeilboten combineren en eventueel een leuke puzzeltocht of wedstrijd varen. Of wat dacht u van een energieke tocht per kano door de natuur? Wij ontvangen u in onze mooi aangelegde tuin in de haven waar u geniet van de verschillende soorten luxe koffie en thee uit onze koffie corner. Seafury Sloepen 700 en 730. De luxe Seafury sloepen 700 en 730 Kap, luxe grote regen kap en/of zonnekap, Kussens, Ingebouwde diesel motor, Stuurwiel, I-Pod/I-Phone/mp3 radio, FM radio met bluetooth, 12 volt aansluiting, Boegschroef, Anker, verlichting. Geen vaarbewijs nodig. Wij hebben diverse abonnementen voor sloepen en zeilboten voor vaarseizoen 2016. Onbezorgd varen voor lage prijzen in een luxe sloep of comfortabele zeilboot.
taxi
Sloep huren Leiden: boot huren om Leiden te ontdekken.
Sloep huren in Leiden. Vaar door de stad van Rembrandt en ontdek Leiden vanaf onze boot. Met een sloep vaar je door een netwerk van grachten met een lengte van 28 kilometer en 88 bruggen! Boommarkt 19 31 71 71 10 333.
Social Skipper boot huren leiden, bootje huren leiden, leiden boot huren.
Lijkt jou dit wat kijk dan snel verder en laat ons je meer vertellen over het nieuw Onbezorgde Varen. Boot huren Amsterdam. Sloep huren Amsterdam. Motorboot huren Amsterdam. Boot huren Haarlem. Sloep huren Haarlem. Sloep huren Utrecht. Boot huren Utrecht. Boot huren Friesland. Sloep huren Friesland. Boot huren leiden.
Sloep huren Leiden Bootjes en Broodjes.
Een sloep huren: eenvoudig en flexibel. Huur een sloep voor enkele uren of een hele dag en vaar heerlijk door de Leidse grachten of naar de prachtige Kagerplassen! Onze sloepen zijn elektrisch en daardoor stil, goed wendbaar en makkelijk te bedienen. Onze sloepen bieden plaats aan 6 volwassenen. Zijn er kleine kinderen in uw gezelschap, dan zijn in overleg soms 7 of 8 personen mogelijk. Voor vertrek geven we u een heldere uitleg over het varen, de regels op het water en een voorstel voor een aantrekkelijke route door Leiden en eventueel de Kagerplassen.
Sloep huren en naar Leiden varen Watersportcentrum Vlietland.
Waarschijnlijk bent u al eens in Leiden geweest, maar heeft u de stad wel eens vanaf het water bekeken? De stad ziet er namelijk totaal anders uit vanaf het water. U kunt bij ons een sloep huren en naar Leiden varen en het zelf ervaren.
Huur een sloep.
Bent u niet in het bezit van een sloep, kano of een ander vaartuig? Geen nood, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Hieronder zijn een tal van verhuurbedrijven te vinden, waar u een boot kunt reserveren en huren om u op de Hollandse wateren te begeven.
SLOEP HUREN LEIDEN EN OMGEVING Daemes op de Golven Heeren op het Water.
SLOEP HUREN LEIDEN EN OMGEVING. Overzicht van bedrijven die sloepen verhuren in Leiden en omgeving. Een sloep huren, zonder verplichte schipper aan boord! Sloepverhuur Ik wil een sloep huren Alles over sloepen. Albatros Lounge Sloep. Botenverhuur t Galgewater Leiden. Bootjes Broodjes Leiden.
Bootverhuur Leiden Toerisme.
Bootjes en Broodjes Leiden. info at bootjesenbroodjes punt nl. Bij Bootjes en Broodjes kunt u naast rondvaarten ook uw eigen bootje huren. Prijzen van een sloep huren bij Bootjes en Broodjes beginnen vanaf 45, per uur. Voor twee uur komt u uit op een bedrag van 70.

Contacteer ons