Meer resultaten voor sloep amsterdam huren

sloep amsterdam huren
Sloep huren in Amsterdam Enjoy!
Luxe overkappingen i. Laagste prijsgarantie i. De beste en leukste sloepen huren in Amsterdam! Sloep huren in Amsterdam voor 1 tot 46 personen? Met schipper of zelf varen? Op deze site vind je alle informatie voor het huren van een sloep in Amsterdam.
sloep
Boot huren Amsterdam. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Dan is een sloep huren Amsterdam voor u een prima optie. Met een sloep is het makkelijk varen over de grachten van Amsterdam, bovendien staat u net iets meer in verbinding met uw omgeving omdat sloepen een open dak hebben.
douchedeur
Sloep huren Amsterdam Luxe Sloepverhuur Amsterdam.
Sorteer Op: Volgorde Prijs Hoog Laag Prijs Laag Hoog Aantal Personen Hoog-Laag Aantal Personen Laag-Hoog. Sloep Huren Amsterdam Sloepverhuur Amsterdam Sloep Amsterdam Huur Sloep Amsterdam Rondvaart Sloep Amsterdam Sloephuren Amsterdam Luxe Sloep Huren Amsterdam Amsterdam Sloep Huren. Sloepverhuur Amsterdam Sloep Huren Amsterdam.
sloep kopen
Bootje / sloep huren Amsterdam bij Boats4rent. Zelf varen!
Online bootje / sloep huren voor de laagste prijzen. Boats4rent heeft de laagste huurtarieven van Amsterdam van Amsterdam, zonder bijkomende kosten. BOEK HIER EENVOUDIG ONLINE. Wil je eerst nog wat vragen over het huren van een bootje / sloep in Amsterdam?
taxi
Sloep huren bij Amsterdam Boat Experience luxe en trendy sloepen.
Een sloep huren is de ideale manier om de prachtige Amsterdamse grachten te ontdekken. Of je nu de vele bezienswaardigheden van Amsterdam vanaf het water wilt bekijken of gewoon wilt genieten van een tocht in een sloep, de keuze is aan jou.
Boot Huren Amsterdam boten verhuur, huur sloepen en salonboten.
Huur nu de snelste sloep van Amsterdam. Varen met deze 100% elektrisch aangedreven boot is echt spectaculair. 6 beoordelingen Meer Info. Salonboot Monne de Miranda. Salonboot Monne de Miranda. Salonboot Monne de Miranda is een heel bijzondere boot voor hen op zoek naar een unieke varende locatie voor lunch of. 2 beoordelingen Meer Info. IJ boot Wapen van Amsterdam. IJ boot Wapen van Amsterdam. IJ boot Wapen van Amsterdam, een klassiek passagiersschip en unieke varende locatie ideaal voor grote gezelschappen. 0 beoordelingen Meer Info. 020 624 76 35. Boot Huren Amsterdam.
Bootje huren Amsterdam AdamsBoats.
Huur vandaag een elektrische sloep. Wil je een elektrisch sloepje huren in Amsterdam? Bij Adams Boats heb je er al een voor 45 per uur. Als kapitein van je eigen sloep vaar je met vrienden of familie door de gezellige grachten en omgeving van Amsterdam.
Boaty, je eigen bootje / sloep huren in Amsterdam.
Reserveer mijn Boaty. Bootje / sloep huren Amsterdam: laagste tarieven persoonlijke service. Je eigen bootje huren geeft vrijheid. Je bepaalt zelf wie je meeneemt. Je kiest zelf waar je heen vaart. En onderweg stop je even als jij dat wilt.
Amsterdam Boothuur Boot of sloep huren in Amsterdam.
Rondvaart open sloep. Cafés en restaurants. Varen met relaties. Naast de mogelijkheid om een luxe boot te huren met schipper voor privérondvaarten, biedt Amsterdam Boothuur ook diverse soorten rondvaarttickets en dinerarrangementen. Uitermate geschikt voor kleiner gezelschap of wanneer u binnen beperkte tijd de stad wilt bewonderen vanaf het water.
Boot Amsterdam een sloep voor elke gelegenheid.
De Ivan Frank is de enige sloep in Amsterdam die een officiële vergunning heeft voor het aanbieden van een BBQ aan boord. U bent volledig verzekerd en zal niet staande worden gehouden door de politie. Geniet van een BBQ op de grachten, met een heerlijk fris glas wijn of een biertje. Al ons vlees is vers en komt bij de beste keurslager van Amsterdam vandaan. Op de Ivan Frank kunt u ook genieten van een borrel, geniet van een vaartocht met onbeperkt wijn, bier en fris! Wil je iets unieks doen op de Ivan Frank? Bijvoorbeeld huren voor je trouwdag, of het schieten van een film?
Salonboot Avanti Salonboot huren in Amsterdam.
Waarom nou juist de Salonboot Avanti huren? Wij verhuren geen boot! Wij verkopen sfeer. Free wifi aan boord Gratis hotspot aan boord om al uw mooie plaatjes te delen. Slecht weer garantie: de Salonboot Avanti kan als open sloep gevaren worden geen dak of. geheel dan wel gedeeltelijk dicht en ook nog verwarmd. De enige boot in Amsterdam met kroonluchters.

Contacteer ons