Resultaten voor sloep huren in amsterdam

sloep huren in amsterdam
Amsterdam Boothuur Boot of sloep huren in Amsterdam.
Ook voor rondvaarttickets bent u bij Amsterdam Boothuur aan het juiste adres. Zomers vaart onze Luxe open sloep Willy als open rondvaartboot en in samenwerking met onze partner Blue Boat Company kunt u ook terecht voor rondvaarten op een traditionele rondvaartboot. Gericht op het perfecte uitje voor u. Onze schippers kennen de grachten op hun duimpje, laten u de mooiste grachten zien en vertellen u graag over de bezienswaardigheden in Amsterdam. Of u een boot wilt huren in Amsterdam voor een bedrijfsuitje, verjaardag, vrijgezellenfeest of een leuk uitje zoekt voor een groep vrienden, bij Amsterdam Boothuur bent u aan het juiste adres.
goedkope wasmachine kopen
Canal Motorboats Boot huren Amsterdam.
Wij zijn het hele jaar open tussen 1000: uur s ochtends en zonsondergang max 2200: uur om een bootje te huren. Wil je makkelijk en snel een bootje huren in Amsterdam? Dan kun je bij bootverhuur Canal Motorboats in hartje Amsterdam altijd terecht.
LED Lampen
Amsterdam Boot Huren het meest complete aanbod van verhuurschepen.
Amsterdam Boot Huren biedt u het meest complete overzicht van legale huurboten in Amsterdam op een rij. Of het nu gaat om een sloepje of bootje dat u zelf kunt besturen, een grote sloep met schipper of een salonboot of een partyschip, Amsterdam Boot Huren help u zonder extra kosten aan een geschikte boot.
makelaar heerenveen
Bootje huren Amsterdam AdamsBoats.
Huur vandaag een elektrische sloep. Wil je een elektrisch sloepje huren in Amsterdam? Bij Adams Boats heb je er al een voor 45 per uur. Als kapitein van je eigen sloep vaar je met vrienden of familie door de gezellige grachten en omgeving van Amsterdam.
makelaar winterswijk
Boot Huren Amsterdam boten verhuur, huur sloepen en salonboten.
De Staets is een in 2015 gebouwde moderne electrische rondvaartboot in Amsterdam. 3 beoordelingen Meer Info. Salonboot Old Queen. Salonboot Old Queen. Salonboot Old Queen is een goed verzorgde, geheel verwarmde boot befaamd om haar flexibele inzetbaarheid. 27 beoordelingen Meer Info. Salonboot De Tourist. Salonboot De Tourist. Salonboot De Tourist is een waar drijvend kunstwerk, tjokvol authentieke details. Herleef de tijden van weleer. 18 beoordelingen Meer Info. Sloep Anne Bonney. Sloep Anne Bonney. Huur nu de snelste sloep van Amsterdam. Varen met deze 100% elektrisch aangedreven boot is echt spectaculair. 6 beoordelingen Meer Info. Salonboot Monne de Miranda. Salonboot Monne de Miranda. Salonboot Monne de Miranda is een heel bijzondere boot voor hen op zoek naar een unieke varende locatie voor lunch of. 2 beoordelingen Meer Info. IJ boot Wapen van Amsterdam. IJ boot Wapen van Amsterdam. IJ boot Wapen van Amsterdam, een klassiek passagiersschip en unieke varende locatie ideaal voor grote gezelschappen. 0 beoordelingen Meer Info. 020 624 76 35. Boot Huren Amsterdam.
jacht huren friesland
Zelf varen in Amsterdam; huur een sloep en maak je eigen rondvaart!
ONZE SELECTIE VOOR ZELF VAREN IN AMSTERDAM. Sloep huren Amsterdam en zelf varen bij Boats4rent. Je eigen sloep huren in Amsterdam en zelf varen over de prachtige grachten? Dat kan bij Boats4rent! Boats4rent ligt aan het levendige Westerpark, dichtbij de Jordaan en de mooiste grachten in het centrum.
Boaty, je eigen bootje / sloep huren in Amsterdam.
Vanaf slechts 79 euro per drie uur kun je je eigen bootje huren. Boaty is de voordeligste bootverhuur van Amsterdam. Onze tarieven zijn all-in, dus er zijn geen bijkomende kosten. Zo houd je nog geld over om lekkere hapjes en drankjes mee aan boord te nemen. Niet bekend in Amsterdam?
Sloep huren in Amsterdam Enjoy!
De beste en leukste sloepen huren in Amsterdam! Sloep huren in Amsterdam voor 1 tot 46 personen? Met schipper of zelf varen? Op deze site vind je alle informatie voor het huren van een sloep in Amsterdam. Stuur ons een mail met jouw vragen en wensen en wij reageren binnen 24 uur, maar meestal sneller.
Sloep huren Amsterdam: verhuur met laagste prijsgarantie.
De sloepen op deze site zijn alle sloepen in Amsterdam die met een geldige exploitatievergunning varen. Of u nu een BBQ aan boord van een sloep wil organiseren of gezellig wil picknicken, Sloep Huren Amsterdam biedt de sloep en het arrangement dat perfect aansluit op uw specifieke gelegenheid.
Boaty Sloep Huren Amsterdam I amsterdam.
City Card Winkelwagentje. Vervoer in Amsterdam. Boaty Sloep Huren Amsterdam. Boaty Sloep Huren Amsterdam. Een sloep huren om zélf mee over de grachten te varen? Dat kan bij Boaty Bootverhuur! Boaty is niet duur én biedt persoonlijke service. Je eigen sloep huren in Amsterdam.
Sloephuur en boot evenementen Amsterdam.
Als je op zoek bent naar een gezellige en stijlvolle invulling van een boottocht door de Amsterdamse grachten voor relaties of samen met vrienden en collega's, dan kunnen wij jou heel goed verder helpen. Of je nu in de zomer wilt varen en dineren aan boord van een open salonboot of met vrienden op een open sloep door de Amsterdamse grachten wilt dobberen, of je in de winter de Water Colors vaarroute van het Amsterdam Light Festival wilt volgen, Rock That Boat stelt met jou de juiste combinatie van boot, catering en vaarroute samen.

Contacteer ons