Zoeken naar sloep huren amsterdam met schipper

sloep huren amsterdam met schipper
Sloep met schipper Amsterdam met koeling catering.
Zo kunt u zelf een sloep huren en varen, of gaan voor een grotere, georganiseerde rondvaart. Allebei heel leuk om mee te maken, maar bieden, zeker wanneer u met een wat groter gezelschap bent, niet de unieke mogelijkheden die een eigen sloep met schipper Amsterdam huren wel biedt.
sloep huren
Sloep huren bij Amsterdam Boat Experience luxe en trendy sloepen.
2233: 02 Jun 17. Ja was prima, alleen catering prijzen voor het gebodene vond ik tegenvallen en een schipper die continue op zijn telefoon zat en op een hamburger zat te kauwen droeg niet echt bij aan de feestvreugde. Eet van te voren of daar na. Bekijk alle beoordelingen. Bij TripAdvisor hebben we een beoordeling: 5 uit 130 recensies. Over Amsterdam Boat Experience. Amsterdam Boat Experience is een rederij met haar thuishaven in Amsterdam. Met onze diverse sloepen, salonboten en rondvaartboten maken wij van iedere verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje een onvergetelijke dag. Heeft u vragen of speciale wensen? Dan kunt u ons altijd bellen voor advies op maat. Een sloep huren in Amsterdam doe je bij Amsterdam Boat Experience.
hsk douchewanden
Boot huren Amsterdam. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Dan is een sloep huren Amsterdam voor u een prima optie. Met een sloep is het makkelijk varen over de grachten van Amsterdam, bovendien staat u net iets meer in verbinding met uw omgeving omdat sloepen een open dak hebben. Een vaartocht met een sloep in Amsterdam geeft u de vrijheid om overal op en af te stappen, want in Amsterdam zijn er genoeg plaatsen waar u even aan wal op kunt stappen. Wilt u genieten van een verse haring of heerlijk ijsje? Stop de sloep, stap aan wal, koop iets lekkers en ga weer aan boord. Op een sloep mag u uw eigen catering verzorgen, zodat u niet gebonden bent aan het menu van de schipper.
VPN
Boot huren Amsterdam met schipper Rederij Mokum.
BOOT HUREN AMSTERDAM NIEUWS. Boot huren met schipper bij Rederij Mokum. Het is een origineel en veilig idee om een boot met schipper te huren om door de grachten van Amsterdam te varen. Uw schipper garandeert namelijk een zorgeloze tocht.
taxi
Sloep huren Amsterdam: verhuur met laagste prijsgarantie.
Sloep Mr Brown. Goed uitgeruste sloep te huur voor uw bedrijfsuitje, verjaardag of. Boek nu voordelig bij Boot Huren Amsterdam. 49 beoordelingen Meer Info. De Fleur is een leuk open sloep ideaal voor een gezellige tot 12 personen vaartocht met schipper.
Overdekte boot huren Amsterdam met schipper De Nederlanden.
Wij zijn dé specialist in verhuur van overdekte boten in Amsterdam met schipper. Al onze boten zijn overdekt. Een aantal boten kan deels of geheel open bij mooi weer. Bij minder goed weer gaan de boten dicht zodat u ten alle tijden droog en warm binnen zit. In onze vloot zit ook trekschuit de Hildebrand. Dit is de oudst varende passagiersboot van Nederland. De boot is geheel gemoderniseerd en vaart muisstil door de Amsterdamse grachten. Een vaartocht met deze trekschuit is een unieke belevenis. Share this page. Overdekte boot huren. Amsterdam Light Festival. Water Colors route. Entertainment aan boord. Blijf op de hoogte van nieuws over vaartochten, het huren van een boot in Amsterdam en leuke acties! Musea aan het water. Restaurants aan het water. Rederij de Nederlanden. 1012 WG Amsterdam. tel: 020 42 33 006. fax: 020 42 33 009. Vind ons op.: Facebook YouTube Linkedin Instagram. Boot huren in Amsterdam. Eten en drinken aan boord. Private dining in Amsterdam? Sloep huren in Amsterdam.
Boot huren Amsterdam met Amsterdam Boat Experience.
Ook als je ergens een tussenstap wilt maken of wilt eindigen bij een bijzondere plek, kun je dit aangeven bij de schipper. Boot of sloep huren voor een stijlvolle experience op het water in Amsterdam en omgeving. Varen met vrienden, familie of collegas in Amsterdam, Haarlem, Zaandam of Loosdrecht?
Met schipper.
Adam's' sloepjes zonder schipper. Sloep huren met schipper. Voordelen sloep huren in Amsterdam met schipper.: Een sloep met kapitein is natuurlijk wel zo comfortabel! Bij grotere groepen relatief goedkoop. Alle routes zijn mogelijk. Op en afstappen door de hele stad.
Bootje varen Amsterdam met schipper, muziek, koeling WC.
Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning. Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie. Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca. Betaling per factuur achteraf. Geen Voorvaarkosten Centrum Amsterdam. Annuleren bij regen geen probleem. Sloep huren Amsterdam Sloep Willy 7 Sloep huren Amsterdam Sloep Willy Sloep huren Amsterdam Willy 4 Sloep huren Amsterdam Sloep Max 5 Sloep huren Amsterdam Sloep Max 4 Sloep huren Amsterdam Sloep Max 3 Sloep huren Amsterdam met catering.

Contacteer ons