Op zoek naar sloep huren amsterdam 8 personen?

sloep huren amsterdam 8 personen
Zelf varen Mokumboot sloepverhuur Amsterdam.
Onze sloepen zijn geschikt voor 8 personen elektrisch en dus fluisterstil en laten zich makkelijk sturen. Geen ervaring is geen probleem. Kies een verhuurlocatie bij je in de buurt en stap vanmiddag nog aan boord! Reserveer een bootje online op 1 van onze 3 locaties. Bel met 06 14 68 32 77 als je vandaag wilt varen. Breng een geldig legitimatiebewijs mee. Op de steiger vragen we 100 contant als borg. Deze krijg je na je vaartocht weer terug. Laad je vrienden in en geniet van de grachten en de stad. Hier vind je ons.
boot huren
Sloep huren Botentehuur.nl.
U kunt de Blue star motorboot huren in Midwolda bij Huninga's watersport in Groningen. Vanaf 50 Prijzen en tijden. 7 Personen Sloep/open motorboot. Elektrische sloep huren in Amsterdam? Dan moet u bij Canal Motorboats zijn in Amsterdam! Canal Motorboats Lees verder. Vanaf 50 Prijzen en tijden. 10 Personen Sloep/open motorboot. De Seafury 700 is de een goede keuze als u met een groter gezelschap wilt gaan varen. De sloep is Lees verder. Vanaf 200 Prijzen en tijden. 8 Personen Sloep/open motorboot.
VPN
Boot huren Amsterdam. Bootnodig? Groot aanbod kleine prijs.
U kunt met dit schip hier varen Grachten Amsterdam. Prijs 45 per uur. Boot huren Amsterdam Kaprifolia. Salonboot Kaprifolia ligt in Amsterdam. U kunt dit schip huren voor 8 personen. U kunt met dit schip hier varen Haven Amsterdam / IJ Amstel Vecht. Prijs 185 per eerste uur. Boot huren Amsterdam YB II. Sloep YB II ligt in Amsterdam. U kunt dit schip huren voor 8 personen. U kunt met dit schip hier varen Grachten Amsterdam Haven Amsterdam / IJ. Prijs 89 per uur. Boot huren Amsterdam KIN10 Privé. Sloep KIN10 Privé ligt in Amsterdam. U kunt dit schip huren voor 10 personen.
jura koffiemachine
Sloep huren in Amsterdam Enjoy!
Kleine rondje Wallen mogelijk i. De beste en leukste sloepen huren in Amsterdam! Sloep huren in Amsterdam voor 1 tot 43 personen? Met schipper of zelf varen? Op deze site vind je alle informatie voor het huren van een sloep in Amsterdam. Stuur ons een mail met jouw vragen en wensen en wij reageren binnen 24 uur. Onze eigen sloep kan bij regen kosteloos worden geannuleerd! Wij zijn de goedkoopste zonder in te leveren op kwaliteit! Met zijn prijs van 149 incl. BTW per uur hoef je niet verder te zoeken! Dit is de plek voor het huren van een sloep!
refurbished
Waar een sloep huren in Amsterdam?
Een sloep huren met Koningsdag in Amsterdam. Boot aanvragen of boeken. Waar een sloep huren in Amsterdam? Heeft u zelf geen sloep en zou u graag willen varen door Amsterdam dan zijn er een paar mogelijkheden op de vraag Waar een sloep huren in Amsterdam? Er zijn ruwweg een paar mogelijkheden een grote sloep bij een reder een sloep huren bij een particulier niet toegestaan maar gebeurd wel of een sloepje huren en zelf varen. Als u advies nodig heeft kunt u ons mailen en helpen we u een geschikte sloep te vinden. Een grote sloep huren met schipper bij een rederij.
taxi
Boot huren in Amsterdam Mokumboot sloepverhuur Amsterdam.
Sloep huren voor 8 personen. Neem je vrienden of familie mee voor een ongedwongen tocht door de Amsterdamse grachten aan boord van een Mokumboot sloep. Onze elektrische sloepen zijn geschikt voor 8 personen en laten zich makkelijk sturen. Geen ervaring óf vaarbewijs nodig. Kies een verhuurlocatie bij jou in de buurt en stap vanmiddag nog aan boord! Bekijk onze prijzen en beschikbaarheid! Bel dan 31 20 2105700. Sloep 20 personen met schipper. Vaar ontspannen door de grachten van Amsterdam op de Mr Brown de stijlvolle open sloep van Mokumboot. Onze schipper vaart jou en je beste vrienden familie of collegas langs de mooiste plekjes aan de grachten.

Contacteer ons