Zoeken naar amsterdam sloep huren

amsterdam sloep huren
Zelf varen in Amsterdam; huur een sloep en maak je eigen rondvaart!
Sloep huren Amsterdam bij Boats4rent. Bootje huren Amsterdam en zelf varen bij Boaty Bootverhuur. Bij Boaty Bootverhuur kun je twee soorten bootjes huren om zélf mee door Amsterdam te varen: een volledig open bootje of een gedeeltelijk overkapt bootje met zonnepanelen.
jacht verhuur
Boot huren I amsterdam.
Amsterdam is van uitzonderlijke schoonheid vanaf het water. Huur een boot en vaar zelf over de Amsterdamse grachten. In de stad vind je verschillende verhuurbedrijven, waar je uiteenlopende boten kunt huren, van sloep tot luxe jacht met kapitein. korting met de I amsterdam City Card.
schuifdeuren
Amsterdam Boot Huren het meest complete aanbod van verhuurschepen.
Amsterdam Boot Huren biedt u het meest complete overzicht van legale huurboten in Amsterdam op een rij. Of het nu gaat om een sloepje of bootje dat u zelf kunt besturen, een grote sloep met schipper of een salonboot of een partyschip, Amsterdam Boot Huren help u zonder extra kosten aan een geschikte boot.
VPN
Boot Huren Amsterdam boten verhuur, huur sloepen en salonboten.
Huur nu de snelste sloep van Amsterdam. Varen met deze 100% elektrisch aangedreven boot is echt spectaculair. 6 beoordelingen Meer Info. Salonboot Monne de Miranda. Salonboot Monne de Miranda. Salonboot Monne de Miranda is een heel bijzondere boot voor hen op zoek naar een unieke varende locatie voor lunch of. 2 beoordelingen Meer Info. IJ boot Wapen van Amsterdam. IJ boot Wapen van Amsterdam. IJ boot Wapen van Amsterdam, een klassiek passagiersschip en unieke varende locatie ideaal voor grote gezelschappen. 0 beoordelingen Meer Info. 020 624 76 35. Boot Huren Amsterdam.
taxi
Bootje huren Amsterdam AdamsBoats.
Huur vandaag een elektrische sloep. Wil je een elektrisch sloepje huren in Amsterdam? Bij Adams Boats heb je er al een voor 45 per uur. Als kapitein van je eigen sloep vaar je met vrienden of familie door de gezellige grachten en omgeving van Amsterdam.
Boaty, je eigen bootje / sloep huren in Amsterdam.
Reserveer mijn Boaty. Bootje / sloep huren Amsterdam: laagste tarieven persoonlijke service. Je eigen bootje huren geeft vrijheid. Je bepaalt zelf wie je meeneemt. Je kiest zelf waar je heen vaart. En onderweg stop je even als jij dat wilt.
Sloep huren in Amsterdam Enjoy!
Luxe overkappingen i. Laagste prijsgarantie i. De beste en leukste sloepen huren in Amsterdam! Sloep huren in Amsterdam voor 1 tot 46 personen? Met schipper of zelf varen? Op deze site vind je alle informatie voor het huren van een sloep in Amsterdam.
Boot huren in Amsterdam Rederij de Nederlanden.
fax: 020 42 33 009. Vind ons op.: Facebook YouTube Linkedin Instagram. Boot huren in Amsterdam. Eten en drinken aan boord. Private dining in Amsterdam? Sloep huren in Amsterdam. Boot huren voor 20 personen. Water Colors route varen. Sail 2015 Amsterdam.
Sloep huren Amsterdam: verhuur met laagste prijsgarantie.
De Manhattan sloep biedt zelfs de mogelijkheid tot het opzetten van een dakje zodat u ook tijdens regen nog droog bent. Niet alle sloepen zijn van dezelfde rederij, dus vergelijk de sloep met schipper op deze Sloep Huren Amsterdam pagina en kies de sloep die bij u past.
Ivan Frank Ivan Frank.
Dankzij het toilet voorin de sloep hoeven er geen sanitaire stops te worden gemaakt. Tevens is er 220V elektriciteit aan boord, zodat de LED-verlichting onder de banken, de LCD-tv en stereo met iPod-aansluiting gewoon werken tijdens de vaartocht. De Ivan Frank heeft, als enige sloep in Amsterdam, een ingebouwde keuken aan boord.
Boot huren Amsterdam. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Dan is een sloep huren Amsterdam voor u een prima optie. Met een sloep is het makkelijk varen over de grachten van Amsterdam, bovendien staat u net iets meer in verbinding met uw omgeving omdat sloepen een open dak hebben.

Contacteer ons