Meer resultaten voor amsterdam sloep huren

amsterdam sloep huren
Marktplaats.nl Verhuur Boten.
Boot / Sloep huren Amsterdam Koningsdag Gaypride. De beste sloepen in Amsterdam Huur bij ons de leukste en gezelligste sloep van amsterdam! Alleen deze boot is in staat de diepste grachten in te gaan waar alle andere commerciele boten te hoog of groot voor zijn!
wasmachine 7 kg
Amsterdam Boot Huren het meest complete aanbod van verhuurschepen.
Amsterdam Boot Huren biedt u het meest complete overzicht van legale huurboten in Amsterdam op een rij. Of het nu gaat om een sloepje of bootje dat u zelf kunt besturen, een grote sloep met schipper of een salonboot of een partyschip, Amsterdam Boot Huren help u zonder extra kosten aan een geschikte boot.
dimbare led spots
Canal Motorboats Boot huren Amsterdam.
Wij zijn het hele jaar open tussen 1000: uur s ochtends en zonsondergang max 2200: uur om een bootje te huren. Wil je makkelijk en snel een bootje huren in Amsterdam? Dan kun je bij bootverhuur Canal Motorboats in hartje Amsterdam altijd terecht.
jacht verhuur
Sloep Huren Amsterdam: huur een boot om zelf te varen.
Home Locaties Amsterdam. Sloep huren in Amsterdam. Huur een sloep en ervaar Amsterdam op unieke wijze. Vaar zelf met een boot door de Amsterdamse grachten en geniet van de vrijheid en het schitterende uitzicht. Bij Sloepdelen is een boot huren heel makkelijk en zo geregeld.
ticket curacao
Ivan Frank Ivan Frank.
Dankzij het toilet voorin de sloep hoeven er geen sanitaire stops te worden gemaakt. Tevens is er 220V elektriciteit aan boord, zodat de LED-verlichting onder de banken, de LCD-tv en stereo met iPod-aansluiting gewoon werken tijdens de vaartocht. De Ivan Frank heeft, als enige sloep in Amsterdam, een ingebouwde keuken aan boord.
vloerkleed
Boaty, je eigen bootje / sloep huren in Amsterdam.
Reserveer mijn Boaty. Bootje / sloep huren Amsterdam: laagste tarieven persoonlijke service. Je eigen bootje huren geeft vrijheid. Je bepaalt zelf wie je meeneemt. Je kiest zelf waar je heen vaart. En onderweg stop je even als jij dat wilt.
Boot, sloep of salonboot huren in Amsterdam Sloepvrienden.
Of u nu een goedkope sloep zoekt of een zeer luxe boot, Sloepvrienden is DE plek om uw boot te huren. Naast de verschillende boten vindt u hier informatie over verhuurders, vaarroutes, opstapplekken, catering, tips tricks, evenementen en activiteiten zoals Sail 2015, Koningsdag, Amsterdam Lights Festival en de gayparade.
Sloep huren Amsterdam Botentehuur.nl.
Elektrische sloep huren in Amsterdam? Dan moet u bij Canal Motorboats zijn in Amsterdam! Canal Motorboats Lees verder. Laatste boeking: 5 uur geleden. Vanaf 50, Prijzen en tijden. 7.7 142 Beoordelingen. 5 Personen Sloep/open motorboot. Oostzaan 8 KM Twiske Haven.
Boot huren Amsterdam Bootverhuur Puur Amsterdam.
Bepaal in welke mate u in een open of gesloten boot wilt varen. Huur een sloep voor het beste contact met de stad of vaar met een stoer klassiek schip voor de ruime opzet, het sfeervolle bruine interieur en gezellige bar. Of kies juist een moderne rondvaartboot met ledverlichting en veel glas. Samen met de afmetingen en hoogte van de kuip zorgt dit voor het beste zicht op de stad. Als u juist op stand door Amsterdam wilt varen, kiest u voor een chique salonboot met antiek houtwerk, gepoetst koper en verse bloemen aan boord. Bel nu met onze botenexperts op 020-6260016 voor vrijblijvend advies over de te huren boten in Amsterdam en de beste combinaties met andere activiteiten.
Boot Amsterdam een sloep voor elke gelegenheid.
De Ivan Frank is de enige sloep in Amsterdam die een officiële vergunning heeft voor het aanbieden van een BBQ aan boord. U bent volledig verzekerd en zal niet staande worden gehouden door de politie. Geniet van een BBQ op de grachten, met een heerlijk fris glas wijn of een biertje. Al ons vlees is vers en komt bij de beste keurslager van Amsterdam vandaan. Op de Ivan Frank kunt u ook genieten van een borrel, geniet van een vaartocht met onbeperkt wijn, bier en fris! Wil je iets unieks doen op de Ivan Frank? Bijvoorbeeld huren voor je trouwdag, of het schieten van een film?
Boot huren Amsterdam. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Dan is een sloep huren Amsterdam voor u een prima optie. Met een sloep is het makkelijk varen over de grachten van Amsterdam, bovendien staat u net iets meer in verbinding met uw omgeving omdat sloepen een open dak hebben.

Contacteer ons