Meer resultaten voor sloep huren delft

sloep huren delft
Sloepverhuur t Vaarhuys.
Varen in Den Haag nu nog leuker! Delft Event Company. Wat kost een sloep huren. Huis en vaarregels. Een sloep reserveren. Hoe werkt Boatsharing. De voordelen van BoatSharing. Wat kost BoatSharing. Aanmelden of meer informatie. Voor leden: de sloep reserveren.
motorjacht huren friesland
Boot huren Delft. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Boot huren Friesland. Sloep huren Utrecht. Boot huren andere vaargebieden. Doel van de vaart. Huur boot voor een bedrijfsuitje. Huur boot als trouwlocatie. Huur boot als feestlocatie. Huur boot voor andere evenementen. Boot huren Delft. Er zijn geen boten gevonden.
VPN
De Bonte Haas.
Voor de schippers en passagiers kunnen wij je een heerlijke maaltijd aanbieden. Wij verzoeken je om dit wel even aan te geven of voor het aanmeren contact op te nemen via 0174-292377. Bovenstaande prijzen zijn in combinatie met het huren van een sloep.
inbouw koelkast
Warbout Rondvaarten Sloepverhuur Maassluis / Midden-Delfland Warbout Rondvaarten.
Dagje Delft voor individuele passagiers. Bootje varen, Polder varen, Druifjes eten voor individuele passagiers. Verrassings vaartocht door Maasland. Sloepverhuur Maassluis / Midden-Delfland. You are here.: Sloepverhuur Maassluis / Midden-Delfland. Warbout Rondvaarten verhuurt diverse sloepen met en zonder schipper. Zo hebben wij naast onze zeer ruime en luxe Seafury sloep 2013 sinds kort ook twee elektrische aangedreven aluminium sloepen 2016. De ideale manier om een sloep te huren in Zuid Holland, Midden-Delfland of Maassluis en het gebied te ervaren.
taxi
Bootje varen op de Delftse wateren: dit is wat je moet weten indebuurt Delft.
Ook leuk: als de nieuwe gracht in de Spoorzone helemaal af is, kan je zo vanaf de Kolk, langs het station, naar de Buitenwatersloot varen met je kleine bootje. In de Delftse Hout kan je natuurlijk een roeiboot of waterfiets huren bij Knus, maar je mag ook met je eigen kano of opblaasboot de plas op. Binnenkort zijn er op de plas misschien ook wel fluisterbootjes te huur, mocht je te lui zijn om met spierkracht je bootje voort te stuwen. De gemeente heeft de regels namelijk onlangs aangepast. Het is nog wel wachten op een uitbater. Ook goed om te weten: de maximale toegestane snelheid in het water is 6 kilometer per uur probeer dat maar eens in je roeibootje. Waterscooters en jetskis zijn verboden. In Delft kan je met je grote boot overnachten in de Passantenhaven bij de Hooikade.
Zelf varen mogelijk in Delft, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk botenverhuur-info.nl.
Alle Botenverhuurders In de regio.: Kaart weergeven Zelf varen mogelijk in Delft, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk. Verhuur van Canadese kano's' met en zonder fluistermotor, en rubberboten met fluistermotor op de Haagse grachten. In de omgeving binnen 15 km. De Merenburger boot en kano verhuur Leidschendam. Gelegen aan de rand van het Groene Hart. Verhuur van roeiboten, open motorboten en kano's.' Waterpoort Vlaardingen Vlaardingen. Bij Waterpoort Vlardingen kan iedereen een elektrische sloep huren, waar je tot acht personen mee kan varen.
Rondvaart Delft.
Home Canal Hopper Delft.
Wij zoeken enthousiaste aspirant schippers voor het komende vaarseizoen. Na een training tot schipper bij Canal Hopper Delft vaar je met onze prachtige fluistersloepen door de grachten in de historische binnenstad en laat je bezoekers en toeristen Delft vanaf het water beleven.

Rondje Appeltaart met de Boot. Electro Sloep verhuur. Wij hebben stille, milieuvriendelijke, elektro-sloepen in de verhuur. Dit heeft twee grote voordelen; allereerst is het milieu vriendelijk geen stinkende walm om je heen en bovendien vaart het comfortabel, want het is fluisterstil en als schipper kun je achter je stuur nog steeds gezellig meepraten met de mensen voor je. Zo wordt het nuttige met het aangename gecombineert. Met een electroboot kunt u met maximaal 5 of 8 personen genieten van de prachtige omgeving. Tochten zijn mogelijk door het weide poldergebied van Midden-Delfland of het Westland. Maar ook een tocht naar en zelfs door de grachten van Delft is mogelijk.

Contacteer ons