Resultaten voor sloep te huur

sloep te huur
Tarieven Losse Sloephuur.
Hapjes en drankjes kunnen wij graag voor u verzorgen op de grote sloepen en is onderdeel van ons bedrijfsmodel; gekoeld, vers en met bestek en glaswerk. Op onze 20, 25 en 32 persoons sloepen kunt u er ook voor kiezen zelf hapjes en drankjes mee te nemen. Alleen bij losse verhuur op deze grote sloepen hanteren wij een afkoop eigen drank aan boord van 25, per sloep, en indien van toepassing afkoop eigen hapjes aan boordvan 25, per sloep.
jacht huren friesland
Huur een motorboot, huur een zeiljacht of huur een sloep bij de nummer 1 verhuursite van Nederland.
Waterpark Terherne, Varen van 0900: tot 2100, ook dagdelen, vanaf 75 Geen zin om te zeilen en toch ook het water op? Huur eens onze sloep! De RiverCruise 23 Sloep is een robuuste en zeer stabiele sloep, met inboard dieselmotor, die over voortreffelijke vaareigen.
huis kopen amsterdam oost
Bootverhuur Villapark Langweer.
Langweerder Sloep 8.50 Classic en Cabin. Superluxe sloep uitgevoerd met kookgelegenheid, spoelbak, koelkast en toilet. Zeer geschikt voor meerdaagse trips. Ook voor dagtochten of groepsuitjes. Zitgelegenheid voor 12 personen en slaapgelegenheid voor 4 personen. Voor zeilers zijn er valken te huur.
sloepen kopen
Sloep huren Botentehuur.nl.
Deze Antaris sloep is anders dan alle anderen. De Sixtysix, te huur bij Zeilschool en Bootverhuur Het Lees verder. Vanaf 120, Prijzen en tijden. 10 Personen Sloep/open motorboot. Uitgeest Zeilschool Bootverhuur Het Uitgeestermeer. De Maril 7.25 sloep, te huur bij Zeilschool en Bootverhuur Het Uitgeestermeer, is uw robuuste en degelijke Lees verder.
taxi
Sloep-huren in Friesland.
Bezoek hier de websites voor sloepverhuur om een sloep te boeken en optimaal van Friesland te genieten. Yachtcharter Lemmer-binnen luxe en stabiele sloepen te huur. Ontdek waterrijk Friesland met een sloep. Bij Yachtcharter Lemmer-Binnen kunt u een luxe sloep huren en daarmee het schitterende vaargebied van Friesland verkennen.
Yachtcharter Huibers Motorboot yachtverhuur in Leerdam.
Mijn verjaardag vieren op dinsdag 21-06-2016 op het Motoryacht Geminus met als Kapitein Jan Huibers was voor mij en mijn 7 vriendinnen een geweldige ervaring. De mooie grote boot met slaapplaats voor 8 personen en genoeg ruimte om binnen en buiten te genieten is ons goed bevallen.Ondanks dat het weer.
Sloep huren Eernewoude Alde Feanen NL.
Uiteraard per sloep of ander boot te bereiken. Schroom niet en maak uw specifieke wensen kenbaar, wij denken namelijk graag met u mee! Een sloep huren in Eernewoude bij De Alde Feanen is puur genieten. Zo beschikken de sloepen die wij verhuren over een hoge mate van comfort en zijn de sloepen eenvoudig te bedienen.
Sloep huren Amsterdam Sloepverhuur vanaf 10 personen Laagste prijs.
Sloep Mr Brown. Goed uitgeruste sloep te huur voor uw bedrijfsuitje, verjaardag of. Boek nu voordelig bij Boot Huren Amsterdam. 50 beoordelingen Meer Info. De Fleur is een leuk open sloep ideaal voor een gezellige tot 12 personen vaartocht met schipper.
Sloep huren in Friesland Ottenhome Heeg Verhuur.
Huur een sloep in Friesland voor VOLOP VAARPLEZIER! Boek nu een comfortabele RiverCruise sloep online! Bij Ottenhome Heeg hebben we prachtige sloepen voor de deur liggen die u voor een dag, weekend of zelfs een hele week kunt meenemen. Dit zijn de RiverCruise sloepen. Ze hebben alles aan boord wat u nodig heeft voor een weekje Friesland verkennen vanaf het water. We hebben ze in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld.: Rivercruise 23 sloep huren in Friesland. Rivercruise 23 kampeer sloep huren in Friesland. Rivercruise 26 sloep huren in Friesland. RiverCruise admiraalsloep huren in Friesland. RiverCruise 27 Tender huren in Friesland. De sloepen onderscheiden zich door de prachtige klassie ke lijnen, zeer goede vaareigenschappen en een comfortabele binnenruimte. De RiverCruise heeft het uiterlijk van de beroemde kapiteinsloep. Daarin mag u gezien worden in Friesland. En het mooie is dat ze online zijn te huren.
Jachthaven Marina Rijnsburg Sloep Huren.
Heerlijk varen, zonnen, kletsen, eten drinken, zwemmen of misschien wel vissen. Het huren van een sloep geeft u een gevoel van een minivakantie op het water! De sloepen zijn voorzien van uitgebreide map met o.a. waterkaarten, routes en tips. Meer lezen over de vaaromgeving. NIEUW: 16-persoons vlet. Deze stoere vlet biedt plaats voor ruim 16 personen. Een goede vlet met een helmstok, nieuwe bankjes aan de zijkant en een diepe kuip. Een ideale boot voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of met familie/vrienden. De vlet is al te huur voor een 2-uur durende vaartocht.
Verhuur Langweerder Sloep.
Sloepvaren is een belevenis apart: het is stoer en comfortabel. De Langweerder Sloep biedt ruimte en comfort voor een dagje varen met familie en vrienden, maar is ook geschikt voor meerdaagse tochten. Er zijn verschillende modellen te huur bij Langweerder Sloep.

Contacteer ons