Resultaten voor sloep te huur

sloep te huur
Boot huren op de Loosdrechtse en Vechtplassen.
ook al meen je voorrang te hebben GOED ZEEMANSCHAP heet dit! Vaar een duidelijke koers laat tijdig zien wat je van plan bent. En huur je een sloep respecteer dan de snelheidsregels, vaar niet harder dan is toegestaan voor je eigen en andermans veiligheid en bescherming van flora en fauna.
huis kopen amsterdam oost
De Bonte Haas.
Voor de schippers en passagiers kunnen wij je een heerlijke maaltijd aanbieden. Wij verzoeken je om dit wel even aan te geven of voor het aanmeren contact op te nemen via 0174-292377. Bovenstaande prijzen zijn in combinatie met het huren van een sloep.
whirlpool
Sloep huren Bootverhuur Het Uitgeestermeer.
Huur een boot. De locatie voor sloepverhuur in Noord-Holland. Bekijk onze sloepen. Zeilboot huren in Uitgeest? Wij verhuren PolyValken, een Fox 22, Optimisten en Laser Pico's.' Bekijk onze zeilboten. Wij verhuren motorboten geschikt tot 6 personen. Bekijk onze motorboten. Op avontuur op het Uitgeestermeer. Bootverhuur Het Uitgeestermeer laat de avonturier in jou opleven! Bij ons kun je verschillende sloepen en boten huren voor een heerlijke dag op het water. Verken jij de omgeving vanaf één van onze moderne sloepen? Bij ons kun je een sloep huren voor grote en kleine gezelschappen! Ben je liever actief bezig op één van onze zeilboten? Wij verhuren volledig uitgeruste zeilboten, die erg interessant zijn voor de echte zeilfanaten! Of ga je liever het meer op in een motorboot om een frisse duik te nemen of om te vissen?
catering purmerend
Sloep huren Sloepverhuur Joure Friesland.
makelaar heerenveen
Sloep-huren in Friesland.
Bezoek hier de websites voor sloepverhuur om een sloep te boeken en optimaal van Friesland te genieten. Yachtcharter Lemmer-binnen luxe en stabiele sloepen te huur. Ontdek waterrijk Friesland met een sloep. Bij Yachtcharter Lemmer-Binnen kunt u een luxe sloep huren en daarmee het schitterende vaargebied van Friesland verkennen.
makelaar winterswijk
De Biesbosch In Biesbosch sloepen verhuur Lage Zwaluwe Drimmelen.
Voor de sloep, motorboot en fietsverhuur kunt uiteraard bij ons langs komen zonder reservering, echter om teleurstelling te voorkomen is ons advies om vooraf te reserveren ook in het voor en naseizoen. Wij zorgen ervoor dat de sloep, motorboot of fiets voor u klaarligt/staat op de afgesproken datum en tijd.
jacht huren friesland
Sloep huren Botentehuur.nl.
Nu te huur bij Aemstel Boating in Uithoorn, de nieuwe Isloep 585 met zonnedek. Een luxe 6 persoons sloep Lees verder. Vanaf 100, Prijzen en tijden. 5 Personen Sloep/open motorboot. Uitgeest Zeilschool Bootverhuur Het Uitgeestermeer. Een sloep net te groot?
zeilen friesland
Verhuur Boten Marktplaats.nl.
Peter van Dijk. sloep huren amsterdam grachten koningsdag gaypride vrijgezel Huur nu een boot! Wil jij ook met al je vrienden over de grachten varen van amsterdam! Huur dan nu een boot: tot 40 personen toilet aan boord per uur te huur scherp tarief wij zijn een nieuwe rederij in amsterdam.
Bootverhuur Bootverhuur Hollema in Eernewoude.
U kunt met een sloep een mooie tocht door De Alde Feanen maken, maar ook een langere tocht varen in Friesland naar dorpen als Warten, Wergea en Grou. Met name een dagtocht naar Grou is een aanrader, maar ook een vaartocht naar het centrum van Leeuwarden is prima te doen.
Sloepen verhuur van Gent watersport.
Nieuw bij van Gent watersport! Sloepen te huur! Met onze sloepen kunt u heerlijk het prachtige gebied van de zandmeren op eigenvoet ontdekken. U heeft geen vaarbewijs nodig en wij zorgen voor uitleg over het varen en tips voor de leukste plekjes in de omgeving. Liberty 475 xl. Deze sloep biedt plaats aan maximaal 6 personen.
Sloep verhuur Bed Breakfast Rechthuis van Zouteveen.
Zwemvesten zijn te huur voor 200, per vest per vaartocht. Onze sloepverhuurvoorwaarden zijn van toepassing. Voor het huren van een sloep is een geldig legitimatiebewijs nodig, dient de schipper minimaal 21 jaar te zijn en wordt een machtiging gevraagd. Dit formulier kun je hier downloaden.

Contacteer ons