Zoeken naar sloep te huur aalsmeer

sloep te huur aalsmeer
Sloep te huur.
Voor reserveringen en vragen kunt u contact opnemen met de Jachthaven via telefoonnummer 0297 32 44 64. Sloep te huur Ligplaats te huur Appartement te huur Eiland te huur Faciliteiten haven. Jachthaven Dragt Stommeerweg 72 1431 EX Aalsmeer. 0297-32 44 64 F.
sloep huren friesland
Op het water.
Met het voorzichtige voorjaars zonnetje gaat het bij iedereen weer kriebelen.dus zoekt u nog een mooie ligplaats voor uw boot of zou u weleens gewoon bij ons willen komen overnachten met uw eigen tent of in een van onze Tipitenten neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, wij staan u graag te woord! Copyright 2011 Rekreatiepark Aalsmeer All Rights Reserved.
beste vaatwasser
Boot Huren Aalsmeer privé rondvaart in Aalsmeer Westeinderplassen!
Startpunt is Aalsmeer en daar vandaan bent u al binnen enkele uren in Alphen ad Rijn, Leiden, Warmond of Amsterdam. Maar we zouden het helemaal niet gek vinden als u rondom de Westeinderplassen wilt blijven. Het is een schitterend natuur gebied en heeft veel te bieden voor jong en oud. Huur onze boot met schipper.
hsk douchewanden
Westeinder Water Experience Boot huren. Boot huren Westeinder Water Experience.
De gemeente Aalsmeer beschikt over één van de langste snelvaarbanen van Nederland. Deze baan is van 1 april tot 1 oktober geopend maar is alleen te gebruiken als je in het bezit bent van een snelvaarontheffing, die per jaar wordt uitgegeven door de gemeente Aalsmeer.
sloep
Schwegler botenverhuur En nog een WordPress site.
Moeders de vrouw kan heerlijk genieten van het zonnetje, een mooi boek of de omgeving en als het allemaal te warm wordt is er voldoende water om een heerlijke verkoelende duik te nemen. De kinderen zijn het water niet uit te krijgen al helemaal niet als er een luchtbed of en grote band is om mee te spelen.
aalsmeer
Sloep huren Groene Hart Sloepverhuur Bootje huren Dagje uit.
Een cadeaubon is leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen. Geef een dagje sloepvaren cadeau, bestel vandaag nog een cadeaubon. Sloep huren Geen vaarbewijs nodig Maximaal 5 7 personen 510kg per sloep. Een sloep huren bij Groene Hart Sloepverhuur staat garant voor een prachtige dagje uit op het water. Een gezellig uitje. U kunt overal heen varen zoals bijvoorbeeld de Kagerplassen, Leiden, Warmond, Kaagdorp of de Westeinderplassen bij Aalsmeer. Een sloep huren kan zonder vaarbewijs. U krijgt een heldere uitleg op de dag van vertrek. Zwemvesten zijn gratis. Tevens ontvangt u een uitgebreide vaarkaart. Huur een sloep voor 13995, voor de hele dag.
aalsmeer
Boot Huren Aalsmeer Sloep, Zeilboot, Jacht Motorboot Verhuur.
Wanneer u hier een boot huurt kunt u een groot stuk varen op de vele wateren die de omgeving kent. Kijk hieronder voor een overzicht van de boten die te huur zijn. Linssen Grand Sturdy 40.9 AC Waterline huren in Aalsmeer.,
aalsmeer
Sloepverhuur Aalsmeer bootverhuur op de Westeinderplassen.
Prijs: 875, per persoon per uur. Huur een sloep met schipper. Aantal personen: max. Afmeting boot: 8 x 3 meter. Motor: inboard Yanmar diesel. Met of zonder catering. Prijs: vanaf 50, p/u. Bedrijfsfeestjes op het water. Zon 30 jaar geleden organiseerden wij het eerste feestje op de Westeinderplassen en daarna kwamen er nog vele onvergetelijke evenementen bij. Vrijgezellen, vrienden, bedrijven, families ze weten ons sindsdien goed te vinden en vragen ons hun feestje op het water te organiseren. aanmeren in een haven? Keren in een smalle sloot? Uit een drukke haven varen? Leer het in onze boot of die van u! 5 keer varen, 4 keer betalen. Dat bespaart bij de Makma al snel 295., Sloepverhuur Aalsmeer op Youtube.
aalsmeer
Huur een Sloepje.
Uiteraard is de totale vaarcapaciteit wel enigszins afhankelijk van het gewicht in de boot en de snelheid, maar met onze fluistersloep kunt u gegarandeerd minimaal zeven uur achtereen varen. Huur een Sloepje nl. Sloep met schipper. Ontdek de Westeinder in alle rust!
aalsmeer

Contacteer ons