Op zoek naar sloep huren koningsdag amsterdam?

sloep huren koningsdag amsterdam
Koningsdag vanuit een boot Sloepdelen.
In Amsterdam kun je op Koningsdag alleen een sloep voor de gehele dag huren voor 625 leden betalen 500, boekingsaanvragen voor Amsterdam zijn alleen mogelijk door een e-mail te sturen naar amsterdam@sloepdelen.nl. Voor Utrecht geldt een toeslag tussen 1200: en 1800.
boot huren
Amsterdam Koningsdag en Gay Pride bootje / sloep huren.
Twee geweldige feesten op de grachten. Koningsdag en de Canal / Gay Pride zijn de twee grootste feesten van het jaar. Je kunt ze op een geweldige manier meebeleven door je eigen bootje te huren bij Boaty Bootverhuur in Amsterdam!
douchewand
Koningsdag 2017 Amsterdam Boothuur.
Vier het dan op de grachten van Amsterdam! In een luxe sloep vaart u met uw gezelschap langs de mooiste en gezelligste plekjes van Amsterdam. Een Koningsdagsfeest zoals u het nog niet eerder heeft gezien. Weten wat u kunt verwachten van Koningsdag in Amsterdam? Bekijk hier de sfeerimpressie van een eerdere Koningsdag! Sloep huren met koningsdag 2017.
VPN
Boot huren met in Amsterdam met Koningsdag.
Boot Huren Amsterdam 020 624 76 35. Boot huren met in Amsterdam met Koningsdag. Eens per jaar kleuren de grachten oranje en is het tijd voor de mooiste dag van het jaar: Koningsdag! Beleef deze dag vanaf het water voor de ultieme Koningsdag-beleving! Mis de boot niet, leg je vaartocht snel vast! Vanaf 9500, p.p. Neem contact op. Salonboot 12.00 16.00 uur Incl. open bar 12500, p.p. Min/max pax o.a. 10.00 13.00 uur. Min/max pax o.a. 14.00 18.00 uur. en max pax o.a. Bel voor persoonlijk advies.: 020 624 76 35. 27 april 2017. Salonboot Ondine 1909 is een buitengewoon mooie, luxe, authentiek Amsterdamse en zeer sfeervolle salonboot. 355 beoordelingen Meer Info. De super-de-luxe HRH Her Royal Highness is het enige grachtenjacht van Amsterdam. Exclusieve bar/restaurant boot. 156 beoordelingen Meer Info. Sloep varen in stijl.
nederlandse zangers
Boot huren Koningsdag Amsterdam Bootnodig?
Wij hebben nog boten beschikbaar! Een boot huren op Koningsdag in Amsterdam is het leukste wat er op nautisch gebied te vinden is. Grachten vol met bootjes en boten die tot zo ver je kunt zien, vrolijkheid, joleit en feest uitstralen.
Taxi Utrecht
Marktplaats.nl Verhuur Boten.
Boot / Sloep huren Amsterdam Koningsdag Gaypride. De beste sloepen in Amsterdam Huur bij ons de leukste en gezelligste sloep van amsterdam! Alleen deze boot is in staat de diepste grachten in te gaan waar alle andere commerciele boten te hoog of groot voor zijn!
Een sloep huren met Koningsdag in Amsterdam Sloepvrienden.
Gelukkig weten wij de weg in sloepenland en kunnen we soms mensen gelukkig maken door hun aan een sloep te helpen van vrienden. Enkele tips voor een sloep huren met Koningsdag in Amsterdam.: Zorg dat je precies weet hoeveel mensen er mee willen gaan en gericht een sloep kunt zoeken.
Sloep huren in Amsterdam Enjoy!
16-08-2017 Author: webmaster. Koningsdag is op z'n' best op de grachten van Amsterdam! Sloep huren Amsterdam Koningsdag 2018! Koningsdag is traditioneel de leukste dag van het jaar op het water! Wil je op Koningsdag 2018 ook zeker zijn van een boot?

Contacteer ons