Resultaten voor huur een sloep

huur een sloep
Huur een motorboot, huur een zeiljacht of huur een sloep bij de nummer 1 verhuursite van Nederland.
Waterpark Terherne, Varen van 0900: tot 2100, ook dagdelen, vanaf 75 Geen zin om te zeilen en toch ook het water op? Huur eens onze sloep! De RiverCruise 23 Sloep is een robuuste en zeer stabiele sloep, met inboard dieselmotor, die over voortreffelijke vaareigen.
jacht huren friesland
Jachthaven Marina Rijnsburg Sloep Huren.
Heerlijk varen, zonnen, kletsen, eten drinken, zwemmen of misschien wel vissen. Het huren van een sloep geeft u een gevoel van een minivakantie op het water! De sloepen zijn voorzien van uitgebreide map met o.a. waterkaarten, routes en tips. Meer lezen over de vaaromgeving. NIEUW: 16-persoons vlet. Deze stoere vlet biedt plaats voor ruim 16 personen. Een goede vlet met een helmstok, nieuwe bankjes aan de zijkant en een diepe kuip. Een ideale boot voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of met familie/vrienden. De vlet is al te huur voor een 2-uur durende vaartocht.
VPN
Sloepverhuur en watersportwinkel Schroder Watersport Marina Volendam.
Zowel voor de zeilboot, de motorboot, de rubberboot als ook voor de sloep, maar ook de professionele vaart. Huur een sloep. Wilt u schipper zijn voor één dag? Heerlijk varen met een sloep van Schröder Watersport en de binnenwateren van Waterland verkennen.
sloepen
Prijzen en korting.
18.00 tot 17.30 uur de volgende dag. 09.00 tot 17.30 uur de volgende dag. Compleet verzorgd uitje. Hier vindt u onze uitjes voor bedrijven of groepen. Reserveer een sloep. Hier kunt u uw sloep reserveren. Huur een sloep. Prijzen en korting.
huis kopen amsterdam oost
Sloepdelen bootverhuur Sloep Huren in Utrecht.
Reserveer een sloep. Een boot huren bij Sloepdelen is zo geregeld. Bij Sloepdelen huur je eenvoudig een boot in Utrecht. Volg onderstaande stappen en binnen enkele minuten heb je een sloep gereserveerd. Reserveer de sloep eenvoudig via de website. Start de sloep.
Sloepverhuur Aalsmeer bootverhuur op de Westeinderplassen.
Met je vrienden op het water, want je hebt wat te vieren of je wilt gewoon gezellig bij elkaar zijn. Huur dan onze grote sloep met schipper. Je bent van alle zorgen af. Opstap plaats en route is uiteraard in overleg. Prijs: 875, per persoon per uur. Huur een sloep met schipper.
Sloep huren Loosdrecht Jachthavenkortenhoef.nl.
Varen met een luxe 35 pers. sloep waarmee u een unieke dag kunt beleven met collegas, zakenrelaties, familie en/of vrienden? lees meer direct reserveren. Varen met een luxe 20 pers. sloep waarmee u een unieke dag kunt beleven met collegas, zakenrelaties, familie en/of vrienden? Huur dan nu onz.
Boaty, je eigen bootje / sloep huren in Amsterdam.
Selecteer een pagina. Ervaar Amsterdam op zijn leukst! Reserveer mijn Boaty. Bootje / sloep huren Amsterdam: laagste tarieven persoonlijke service. Je eigen bootje huren geeft vrijheid. Je bepaalt zelf wie je meeneemt. Je kiest zelf waar je heen vaart. En onderweg stop je even als jij dat wilt.
Huur een Sloep.nl, heerlijk varen vanuit Volendam Huureensloep.nl.
Huur een Sloep. Wilt u schipper zijn voor één dag? Heerlijk varen met een sloep van Schröder Watersport en de binnenwateren van Waterland verkennen. Vanuit de Marina Volendam/Roompot Marinapark Volendam vaart u over de Gouwzee naar Marken, Monnickendam, Broek in Waterland, Ilpendam, Purmerend en Edam.
Sloep huren Leiden Bootjes en Broodjes.
schipper is minimaal 21 jaar en in bezit van een geldige legitimatie. Een sloep huren: eenvoudig en flexibel. Huur een sloep voor enkele uren of een hele dag en vaar heerlijk door de Leidse grachten of naar de prachtige Kagerplassen!
Huur een sloep Aan het roer.
Proef de sfeer en huur een luxe sloep! Aan het roer XXL. Uw bedrijfs of groepsuitje is een feestje op het water! De luxe sloepen van Aan het roer zijn comfortabel en stabiel. Prijzen en korting. U huurt al een sloep vanaf 8250, voor een dagdeel.

Contacteer ons