Zoeken naar bootje huren amsterdam zelf varen

bootje huren amsterdam zelf varen
Boaty, je eigen bootje / sloep huren in Amsterdam.
Zelf varen over de Amsterdamse grachten hoeft geen kapitalen te kosten. Vanaf slechts 79 euro per drie uur kun je je eigen bootje huren. Boaty is de voordeligste bootverhuur van Amsterdam. Onze tarieven zijn all-in, dus er zijn geen bijkomende kosten.
motorboot huren
Sloep huren Amsterdam: verhuur met laagste prijsgarantie.
Op Sloep Huren Amsterdam staan verschillende soorten sloepen geadverteerd. Van kleine zelf te varen elektrisch aangedreven sloepjes tot grote sloepen met een capaciteit van tot maximaal 38 personen. De sloepen op deze site zijn alle sloepen in Amsterdam die met een geldige exploitatievergunning varen.
siemens inbouw koffiemachine
Sloep huren Amsterdam: verhuur met laagste prijsgarantie.
Sloep varen in stijl. Laat u rondvaren op deze luxe fluisterstille elektrische huur sloep door Amsterdam. 134 beoordelingen Meer Info. Sloep Mr Brown. Sloep Mr Brown. Goed uitgeruste sloep te huur voor uw bedrijfsuitje, verjaardag of. Boek nu voordelig bij Boot Huren Amsterdam.
VPN
Sloep huren Amsterdam zelf varen. Bootnodig?
Huur boot voor andere evenementen. Sloep huren Amsterdam zelf varen. Sloep huren Amsterdam zelf varen, dan wilt u in uw eigen tempo de historische en wonderschone binnenstad ontdekken van Amsterdam. Een sloep brengt u sowieso naar alle verborgen en moeilijk te bereiken plekjes.
taxi
Bootje huren Westergasfabriek.
Open: van maart t/m oktober van 9.00 uur tot kort voor zonsondergang. Je kunt je eigen bootje huren bij de Westergasfabriek! Boats4rent verhuurt leuke bootjes voor maximaal zes personen, tegen de laagste tarieven van Amsterdam. Met deze bootjes kun je zelf lekker een paar uurtjes door Amsterdam varen.
trespa schroeven
Zelf varen in Amsterdam; huur een sloep en maak je eigen rondvaart!
Sloep huren Amsterdam bij Boats4rent. Bootje huren Amsterdam en zelf varen bij Boaty Bootverhuur. Bij Boaty Bootverhuur kun je twee soorten bootjes huren om zélf mee door Amsterdam te varen: een volledig open bootje of een gedeeltelijk overkapt bootje met zonnepanelen.
Bootje huren Amsterdam en zelf over de grachten varen bij Boaty.
Supper Club Cruise. Selecteer een pagina. Bootje huren Amsterdam en zelf varen bij Boaty Bootverhuur. Bij Boaty Bootverhuur kun je twee soorten bootjes huren om zélf mee door Amsterdam te varen: een volledig open bootje of een gedeeltelijk overkapt bootje met zonnepanelen.
Sloep Huren Amsterdam: huur een boot om zelf te varen.
Huur een boot en beleef een mooie dag in Amsterdam. Een dag zelf in een boot varen door Amsterdam in het gezelschap van vrienden, collegas of familie is een unieke ervaring. Geniet van de omgeving en de vrijheid van het zelfstandig varen door de authentieke Amsterdamse grachten. De steiger van Sloepdelen sloepverhuur aan de Nassaukade 69 is centraal gelegen in Amsterdam en eenvoudig te bereiken. In Amsterdam kunt u het hele jaar door varen dus reserveer direct een eigen bootje. Opstapplaats in Amsterdam. De boten van Sloepdelen botenverhuur liggen aan de Nassaukade in Amsterdam, tegenover nummer 69. Daarnaast is in Amsterdam Oost een tweede locatie aan de Borneosteiger ter hoogte van nummer 1. Bekijk de routebeschrijving om de locatie te vinden. Je stapt hier op na het reserveren van de sloep. Vragen over een bootje huren in Amsterdam.
Bootje / sloep huren Amsterdam bij Boats4rent. Zelf varen!
Kom dan naar Boats4rent Bootverhuur! Wil je een bootje / sloep huren in Amsterdam om gezellig met vrienden of familie door de grachten te varen? Boats4rent is een bootverhuur bedrijf met leuke bootjes waarmee je zelf over de Amsterdamse grachten mag varen.

Contacteer ons