Meer resultaten voor van wijk sloep

van wijk sloep
Van Wijk te koop 15 boten op Botentekoop.nl.
van Wijk jachtenbouw Wibo 930. Bj 1980 Afm. 9.3 m Aluminium. Van Wijk 830 Motor Sloep. Bj 1998 Afm. Van Wijk 830 Classic. Bj 2013 Afm. 8.3 m Polyester. Ligplaats: Monnickendam NL. White Whale Yachtbrokers BV. Van Wijk 621 Classic.
taxi wijk aan zee
Van Wijk sloepen.
Van Wijk Maritiem bouwt een van de meest kwalitatieve sloepen ter wereld. En wij mogen voor het totale assortiment de RVS-trimplaten en stabilisatoren leveren. Onze kwaliteitsbeleving sluit naadloos aan bij de kwaliteit die van Wijk aan zijn klanten levert, vandaar de nauwe en succesvolle samenwerking.
taxi wijk aan zee
Vind van wijk in Sloepen op Marktplaats.nl.
Van wijk 830 uniek een prachtige van wijk 830 in unieke staat. Uitgevoerd met yanmar 30 pk diesel. Ook wel de mooist gelijnde sloepen van nederland. Ideaal voor een nachtje weg. Voorzien van koelkast, wasbakje, toilet in de boeg, uitneembaar zonnedek, tafel, verlichting, biminitop/zonwering boven. Van Wijk sloep.
inbouw oven
Van Wijk Sloep occasions te koop www.tenderland.nl.
makelaar heerenveen
Van Wijk sloepen.
Inmiddels hebben wij al meer dan 250 sloepen voor Van Wijk afgebouwd. Ook voor refits van uw van wijk sloep kunt u bij ons terecht. Zoals het poetsen van de romp, teak cleanen, schilderwerk, onderwaterschip antifoulingen, inbouw van boegschroeven, vervangen of repareren van teakhouten dekken en potdekselsetc.
zeilboot huren lemmer
Te Koop Jachthaven van Wijk Woubrugge.
Jachthaven van Wijk in Woubrugge verzorgt de verkoop van boten en diversen. Zo kunt u afhankelijk van het aanbod bij ons terecht voor een sloep te koop, zeilboot, motorboot, rubberboot, consoleboot, maar ook bijvoorbeeld voor een boottrailer of andere toebehoren.
vacatures wijk bij duurstede
Over Ons Jachthaven van Wijk Woubrugge.
In 1930 wilde de vader van Bouw van Wijk, Gerrit van Wijk en zijn moeder Jo Boot, zich toeleggen op de jachtbouw, Gerrit verliet Scheepswerf De Dageraad om aan de noordkant van Woubrugge zijn eigen jachtwerf te beginnen, de Woubrugse Jachtwerf G.
Van Wijk sloepen, van wijk occasions, van wijk service, van wijk onderhoud.
De van Wijk 830 sloep, de grote open sloep, geschikt voor alle wateren die u kunt vinden in ons land en ver erbuiten. De van Wijk 910 sloep en de de van Wijk 1030 sloep, de grote cabin sloepen voorzien van alle denkbare faciliteiten.
Van Wijk 20 boten te koop YachtFocus.com.
Van Wijk sloepen worden gebouwd door Van Wijk Maritiem, gevestigd in Leiden. Gebruikte Van Wijk bootmodellen zijn ook te koop bij Van Wijk Maritiem, maar ook bij andere jachtmakelaars. Een Van Wijk sloep is er voor iedereen, of u nu wilt loungen op de rustige wateren of de uitdaging zoekt op de ruigere wateren.

Contacteer ons