Resultaten voor van wijk sloep

van wijk sloep
Van Wijk te koop 15 boten op Botentekoop.nl.
van Wijk jachtenbouw Wibo 930. Bj 1980 Afm. 9.3 m Aluminium. Van Wijk 830 Motor Sloep. Bj 1998 Afm. Van Wijk 830 Classic. Bj 2013 Afm. 8.3 m Polyester. Ligplaats: Monnickendam NL. White Whale Yachtbrokers BV. Van Wijk 621 Classic.
zeilboot huren lemmer
Van Wijk sloepen.
Inmiddels hebben wij al meer dan 250 sloepen voor Van Wijk afgebouwd. Ook voor refits van uw van wijk sloep kunt u bij ons terecht. Zoals het poetsen van de romp, teak cleanen, schilderwerk, onderwaterschip antifoulingen, inbouw van boegschroeven, vervangen of repareren van teakhouten dekken en potdekselsetc.
handgrepen
Vind van wijk in Sloepen op Marktplaats.nl.
Van wijk 830 uniek een prachtige van wijk 830 in unieke staat. Uitgevoerd met yanmar 30 pk diesel. Ook wel de mooist gelijnde sloepen van nederland. Ideaal voor een nachtje weg. Voorzien van koelkast, wasbakje, toilet in de boeg, uitneembaar zonnedek, tafel, verlichting, biminitop/zonwering boven. Van Wijk sloep.
VPN
Van Wijk sloepen Sloepenweb.nl.
Het ontstaan van de Van Wijk sloep gaat terug naar de eerste helft van de achtiende eeuw. Het huidige assortiment heeft zowel een moderne uitstraling als details die teruggrijpen naar vroegere tijden. Rond het eerste weekend van oktober houdt Van Wijk Maritiem de Occasionshow.
sloepen
Over Ons Jachthaven van Wijk Woubrugge.
In 1930 wilde de vader van Bouw van Wijk, Gerrit van Wijk en zijn moeder Jo Boot, zich toeleggen op de jachtbouw, Gerrit verliet Scheepswerf De Dageraad om aan de noordkant van Woubrugge zijn eigen jachtwerf te beginnen, de Woubrugse Jachtwerf G.
Te Koop Jachthaven van Wijk Woubrugge.
Jachthaven van Wijk in Woubrugge verzorgt de verkoop van boten en diversen. Zo kunt u afhankelijk van het aanbod bij ons terecht voor een sloep te koop, zeilboot, motorboot, rubberboot, consoleboot, maar ook bijvoorbeeld voor een boottrailer of andere toebehoren.
Luxe Van Wijk sloep of Randmeer zeilboot huren op de Kaag Hiswa.
Home VIND EEN BEDRIJF Jachthaven t Fissertje Bootverhuur Luxe Van Wijk sloep of Randmeer zeilboot huren op de Kaag. Luxe Van Wijk sloep of Randmeer zeilboot huren op de Kaag. Jachthaven t Fissertje. Jachthaven t Fissertje verhuurt als enige in Nederland de exclusieve Van Wijk 550 en Van Wijk 621 sloepen, gelegen direct aan de Kagerplassen.
Van Wijk Sloep occasions te koop www.tenderland.nl.
Van Wijk Sloepen Startpagina Facebook.
Tijdens de Gondelvaart in Alphen aan den Rijn werd er wel een echte Prins gespot in een Van Wijk Sloep. Als een Koning te rijk in zijn Van Wijk! Van Wijk Sloepen heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd. 8 september 2014.
Van Wijk sloepen.
Van Wijk Maritiem bouwt een van de meest kwalitatieve sloepen ter wereld. En wij mogen voor het totale assortiment de RVS-trimplaten en stabilisatoren leveren. Onze kwaliteitsbeleving sluit naadloos aan bij de kwaliteit die van Wijk aan zijn klanten levert, vandaar de nauwe en succesvolle samenwerking.
Van Wijk sloep huren Sloepverhuur t Fissertje.
Geniet van haar klasse varend over de Kaag of door de Leidse grachten. Van Wijk 621. Deze royale sloep is met een lengte van 621, m een slag groter dan de Van Wijk 550, ideaal voor als je van ruimte houdt en geschikt voor groepen tot 10 personen.

Contacteer ons