Resultaten voor snelvarende sloep

snelvarende sloep
Snelvarende sloep? Wiegmans AW24 One off.
Naar wens kan de sloep worden voorzien van een roestvrijstalen zwemplateau dat met teakhout is ingelegd, en is voorzien van een inklapbare geïntegreerde zwemtrap. De AW 24 One Off Edition is te koop vanaf 51.000, Maak een proefvaart. Aan motoren voor deze spiegelsloep is geen gebrek.
sloepverhuur friesland
Oud Huijzer Sloepen Omtzigt Watersport.
Torqeedo elektrische aandrijvingen. Filmpje over opvouwen van uw cabrioletkap op een sloep. Oud Huijzer 471 Tender Nieuw in de Oud Huijzer lijn een sloep met een sportief karakter met 30pk zelfs zeer snel! 471, X 192, m. L x Br.
VPN
Sloepen 70 pk of meer Marktplaats.nl.
Wij hebben de sloep overgenomen van de 1e eigenaar. De sloep is uitgevoerd met een zuinige en geluidsarme craftsman 4 cilinder 80pk diesel met. Zo goed als nieuw. Van Leijen Watersport. Apreamare 7 Cabinato 100PK Turbodiesel Snelle Cabinsloep. In mooie staat verkerende apreamare 7 cabinato snelvarende cabinsloep lengte ca 7.00 Meter, breedte ca 2.45 Meter bouwjaar 2000 uitgevoerd met boegschroef elektrische toilet gaskookplaat koelkast omvormer acculader hydraulische besturing in zeer goede staat verkerende kap groot afneembaar zonnedek voorop.
siemens vaatwasser
Snelvarende sloep Verschuur Watersport.
Home / Sloepen / Snelvarende sloep. Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen. Yoney Verschuur op Reviews. Andries en Ali op Reviews. Peter R op Reviews. Ger Dekker op Reviews. Rob Gerrits op Reviews. Verschuur Watersport is de sloepen specialist van West-Nederland.
iphone
Maril 730, een ruime 7 meter sloep met veel ruimte en groot zonnedek.
Met de configurator kunt u alle opties bekijken en zelf een mooie sloep samen stellen. Daarnaast is de prijslijst te downloaden als PDF. Stel hier uw sloep samen. Lengte sloep 725, m. Breedte sloep 275, m. Diepgang sloep 065, m.
sloepen
Van Wijk sloepen, van wijk occasions, van wijk service, van wijk onderhoud.
De van Wijk 830 sloep, de grote open sloep, geschikt voor alle wateren die u kunt vinden in ons land en ver erbuiten. De van Wijk 910 sloep en de de van Wijk 1030 sloep, de grote cabin sloepen voorzien van alle denkbare faciliteiten.
Tenderline aluminium tendersloep, tendersloep aluminium, tendersloep.
De naam Tenderline zegt het eigenlijk al wij bouwen tenders. Een sloep, kapiteinssloep of ook wel tendersloep genaamd zijn van oorsprong bijboten van grotere schepen. Tegenwoordig zien we dat sloepen in allerlei vormen en maten gebruikt worden voor de pleziervaart.
Van Vossen 700 Verschuur Watersport.
Categorieën: Sloepen, Van Vossen Tags: 700, reddingssloep, sloep, VanVossen. Van Vossen Sloep 700, aluminium snelvarende reddingssloep. Klassiek gelijnde reddingssloep, maar dan gemaakt van de modernste materialen. Ook de indeling is volgens de laatste trends. Ruime rondzit voor, met wegneembaar zonnedek.
Sloep 1096 sloepen te koop YachtFocus.com.
Als we een voorwerp geëmancipeerd konden noemen, zou de sloep bovenaan ons lijstje staan. Daar waar dit kleine vaartuig eerst alleen op het dek van een andere, grotere boot werd vervoerd, wordt de sloep nu ook zelfstandig op het water gebruikt.
Boot Kopen Aluminium Sloep te Koop Snelle sloep kopen.
Dit is ongehoord snel voor een sloep. Met de meeste snelvarende sloepen gaat de boot dan klapperen en wordt de rit eigenlijk niet meer comfortabel. In de DAMSKO is het onderwaterschip dusdanig vormgegeven, dat de sloep deze hoge snelheid kán varen.
Tweedehands sloepen, gebruikte boten in top conditie.
Een zeer snel varende sloep. Zijn 3 meter brede kuip biedt zeer veel binnenruimte en zorgt voor een stabiele sloep. Verder is de sloep voorzien van de volgende Bekijk details. Sloep huren in t Gooi. Reserveren doe je gemakkelijk en snel!

Contacteer ons