Op zoek naar elektrische sloep kopen?

elektrische sloep kopen
Elektroboot: duurzaam en voordelig elektrisch varen.
Want tanken aan het stopcontact is aanzienlijk goedkoper dan tanken bij het benzinestation. Waarom een elektrische boot kopen? Waarom koopt u een elektrische sloep, tender of rondvaartboot? Vooral omdat het genieten is. Daarnaast biedt uw elektroboot nog vele extra voordelen.:
sloep kopen
Jachtwerf Reeuwijk Uw elektrische sloep expert.
Naast complete elektrische boten, biedt Jachtwerf Reeuwijk ook voor bestaande verbrandingsmotoren een volwaardig alternatief. Voor ieder type boot is er een passende, elektrische aandrijving mogelijk. Zo kan iedereen in een stille boot varen. Jachtwerf Reeuwijk is tevens hét adres voor het totaalonderhoud van uw boot. Van het stallen van uw boot in de winter tot het restaureren van sloep, vlet of zeilboot: bij Jachtwerf Reeuwijk bent u aan het juiste adres.
sloep kopen
Elektrische sloep AK Maritime Service.
U kunt bijvoorbeeld uw sloep ombouwen door gebruik te maken van de huidige schroefas installatie, maar het kan ook zo zijn voordelen hebben om een stuurbare pod motor onder de boot te monteren danwel een elektrische pod motor in het roer te gaan integreren.
VPN
Elektrisch varen informatie ZuidWesterSloep.
Maar dit kan ook met een elektro buitenboordmotor, een complete elektrische inboard configuratie, met accus, toebehoren en/of met advies zijn. Onze online winkel geeft een goed overzicht van ons product assortiment op elektrisch varen gebied. Plaatje: Elektrische ZuidWesterSloepen in hartje Amsterdam.
wasmachine
Sloep te koop AEE Marine.
Bij havens hangen regelmatig aanplakbiljetten met daarop: sloep te koop. Het is natuurlijk aantrekkelijk om te gaan kijken en meteen de boot te kopen. Het loont echter om eerst rond te kijken. Zo bent u op de hoogte van alle mogelijkheden op de markt. Wilt u ook de komende jaren nog met veel plezier kunnen blijven varen? Neem dan contact op met AEE Marine. Onze ervaren vakmensen helpen u graag met de koop van een sloep waar u nog jaren van kunt genieten. Sloep te koop bij AEE Marine. Wanneer u een goede sloep zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. AEE Marine maakt in onze werkplaats de mooiste sloepen uit zeewaardig aluminium. Hierdoor zijn ze niet alleen onzinkbaar en onverwoestbaar, maar hebben ze ook zeer weinig onderhoud nodig. Wij kunnen u dit onderhoud eventueel ook uit handen nemen. Omdat wij iedere boot zelf maken, kunnen wij de sloep aanpassen aan uw wensen. Zo weet u zeker dat u krijgt waar u naar op zoek bent. Compleet met elektrische motor.
taxi
Elektrisch Varen De Stille Boot.
Heeg watersportcentrum van Nederland op 7 en 8 oktober. Torqeedo Deep Blue op HISWA te water 09 augustus. De Stille Boot laat op de HISWA te water de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch varen zien. Torqeedo is de marktleider in elektrische buitenboordmotoren.
Boten te koop ANWB Boten.
Nauteakos-480 sloep met Yamaha 15 PK en hydraulische besturing op trailer. Motorisatie: Yamaha 15 PK CES buitenboordmoto. Aanbieder: Particuliere verkoper. Wester Engh 700 Spiegelsloep. Verkeert in zeer goede staat, vaarklaar. koelkast en wasbakje. Bed 200 cm. Met dekzeil over hele sloep en dekzeil.
Vind elektrische sloep in Sloepen op Marktplaats.nl.
Hierbij bieden wij te koop aan onze elektrische sneekermeersloep. In goede staat verkerende sloep van lengte 6.65 Meter breedte: 2.50 Meter diepgang: / 0.50 Meter uitgevoerd met bellman 3.5 Kw elektromotor 36v accupakket: 12 x 6v tractie batterijen totaal 12 kwh.
1279 Sloepen te koop op Botentekoop.nl.
Bj 2010 Afm. 8.50 m Aluminium. Sloep 6 meter. Bj 2012 Afm. 6 m Polyester. Sorteer op: Invoerdatum oplopend. Aantal getoond 10. Primeur 570 Tender diesel by FlevoNautica. 5.7 m Polyester. Nautica 440 sloep setprijs met Suzuki 8 Pk electrisch gestart.
Sloep huren.
De essentie van sloepvaren is om in goed gezelschap te genieten van de omgeving, zonder veel gedoe. Een sloep is gemakkelijk te varen en vergt in de meeste gevallen niet al te veel onderhoud, met name elektrische sloepen. Ook handig: voor het overgrote deel van de sloepen heb je geen vaarbewijs nodig.
Het Bildt wil elektrische sloep kopen voor op Elfstedenroute Franeker Courant.
Zoeken naar: Zoeken Gemeentehuis van Het Bildt in Sint Annaparochie. Het Bildt wil elektrische sloep kopen voor op Elfstedenroute. Artikel is geplaatst door Sicko Hoogterp op 22-08-2013 1548.: SINT ANNAPAROCHIE Het college van burgemeester en wethouders gemeente het Bildt wil een elektrische sloep aanschaffen.

Contacteer ons