Meer resultaten voor harding sloep

harding sloep
Total Refit, Harding sloep Jachtservice Utrecht.
Total Refit, is een net en luxe woord voor een complete verbouwing van een boot of jacht in de watersport. De reddingsloep was afkomstig van een boorplatform Ula naam boorplatform/BP bedrijf/eigenaar ergens op zee aan de kust van Noorwegen, overigens worden deze Harding sloepen in Noorwegen gebouwd en nadat ze worden afgekeurd op de boorplatforms worden ze vaak naar Nederland gehaald om net als deze verbouwd te worden. Nadat de sloep nog een tijdje in Enkhuizen in een weiland heeft gestaan, werd de sloep gekocht door Varen in Utrecht met als doel ombouwen tot zeer nette en ruime sloep waar veel mensen rondom in kunnen zitten met alle luxe van dien.
vaatwasser kopen
HARDING SLOEP 8.30 Ex Reddingssloep boot te koop, Sloep, 29.750.
ik ontvang graag meer informatie over de HARDING SLOEP 8.30 Ex Reddingssloep ik ontvang graag een kopie ja, ik wil de Boot Aan Boot watersportnieuwsbrief van YachtFocus ontvangen. stuur de advertentie van de HARDING SLOEP 8.30 Ex Reddingssloep door naar een vriend.
led lamp dimmen met gewone dimmer
Harding te koop op www.botentekoop.nl.
In 2016 verbouwde Harding sloep. Fraai gedaan en nu is het een stijlvol varend geniet-eiland. Voor 35 personen.De bekende Harding sloepen zijn natuurlijk gebo. C Ligplaats: amsterdam, nl. Prijs per dag.Heerlijke sloep om mee door de grachten te varen.Vaarbewijs niet nodig.Opties: Bow thruster.
makelaar heerenveen
Harding Reddingssloep YouTube.
Meer informatie op onze website: http//www.strada32.nl.: Degelijke Harding Reddingssloep van 85, bij 3 meter. Voorzien van een goede 2 cilinder watergekoelde motor. De Sloep is basis vaarklaar. Verdere op in of verbouw kunnen wij eventueel voor je uitvoeren. Aantal deuren: 3.
makelaar winterswijk
Harding reddingssloep te koop uit 1982 Boten.nl.
Dit is een complete robuuste harding reddingssloep van ruim 8 meter lang en ruim 3 meter breed! De harding sloep is voorzien van een Sabb watergekoelde elektrisch gestarte motor! Dus gewoon de sleutel omdraaien en weg varen! De sloep staat nu nog op de kant, de sloep kan hier blijven staan of kan in het water gelegd worden.
jacht te koop
Reddingssloep Harding boot te koop, Sloep, Polyester, 2014, 59.500.
Basisgegevens van de Reddingssloep Harding. Verkoper: Tornado Sailing Makkum. Motorisatie: Timray, 50PK. Extra categorie: Motorjacht. Lengte: 7.5 m. Breedte: 2.8 m. Diepgang: 80 cm. Variabele diepgang: Nee. Slaapplaatsen: 2 vast. Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee, elders. Prijs: 59.500 incl. Accountmanager: Jurre Jan Muurling. In het kort. Een hele mooie Reddingssloep, proffesioneel omgebouwd tot luxe en comfortabele sloep.
Harding MOB sloep.
Harding MOB sloep. Vraag over dit produkt. Originele Harding reddingssloep, type Man Over Board. Polyester is in goede staat. De motor recent vervangen door een modernere Ford Mermaid 53pk met PRM Delta 30 keerkoppeling, waarbij kosten nog moeite zijn gespaard.:
Harding Sloep The Orange Boat Company.
Hij kan eventueel naar wens opgebouwd worden. Vraag naar de mogelijkheden. Hoeft niet veel meer aan te gebeuren. Exclusief motor te koop voor 7500 euro excl. Er zijn nog geen reviews. Wees de eerste om Harding Sloep te reviewen Reactie annuleren.
Occasions.
1983 Prijs in Euro. 165 Ltr Accu's.' Vloeren in massief hout. Originele bijzonder fraai gelijnde Harding Reddingssloep uit Noorwegen. Zeer solide en stabiele reddingssloep met veel ruimte, 20 jaar dienst gedaan op boorplatform in Atlantische Oceaan. Terug naar het overzicht.
Vind harding sloep in Watersport en Boten op Marktplaats.nl.
Originele polyester Harding sloep werkboot reddingsvaartuig. Voor de snelle beslisser reddingssloep werkboot merk: harding herkomst: noorwegen bouwjaar: 1984 materiaal: polyester lengte: 610, m breedte: 220, m apart model van harding deze werkboot cq reddingsvaartuig. De sloep heeft geen techniek meer.Dus geen motor, geen roer, geen schroefas, geen schroef etc.
Vind harding in Sloepen op Marktplaats.nl.
Ik verkoop deze sloep omdat we verhuisd zijn en ik een kleinere max 6m zoek om achter mijn huis te kunnen leggen. Ik heb deze harding sloep 7jaar geleden overgenomen van mijn buurman die hem volledig had opgeknapt en nieuwe motor heeft geplaatst.

Contacteer ons