Meer resultaten voor sloep huren sneekermeer

sloep huren sneekermeer
Sloep huren Sneek, leuke routes en direct op het sneekermeer.
Een sloep huren om Friesland te verkennen? Huur dan zeker een sloep in Sneek! Sail-a-way Sneekermeer beschikt over 7 sloepen van het type Sneekermeersloep. U kunt nu bij Sloep huren Sneek opstappen voor de ultieme ervaring op het gebied van sloepvaren.
bbc koelkasten
Verhuur Langweerder Sloep.
Bekijk de vaarroutes door op de onderstaande button te klikken. Maak uw trip volledig Verhuur vakantiewoningen. Bekijk hier de woningen van Villapark Langweer. Veelal direct gelegen aan het water waardoor u het ideaal kan combineren met het huren van uw sloep.
dimmer
Verhuur van moderne zeilboten luxe motorboten Cabin Sneek, Friesland.
Bootverhuur Hospes verhuurt zeilboten van het merk: Bavaria, Delphia, Dufour, Beneteau, Dehler, Victoire en luxe motorboten Cabin ontwerp Langenberg. Vanuit onze jachthaven bent u zonder bruggen/sluizen zo op het Sneekermeer en binnen 5 minuten in het gezellige centrum van Sneek.
makelaar heerenveen
logo-ondernemend-sneek-kleur. icon-twitter. icon-youtube. icon-instagram.
Vanuit Sneek kan men diverse prachtige vaarroutes gaan doen, zoals rondje Zuidwest Friesland, de Elfstedenroute of de Middelseeroute. En na het watersportvertier biedt de stad volop mogelijkheden voor een gezellig avondje om de dag af te sluiten. Toon op kaart.
goochelaar huren
Boot huren Friesland aan het Sneekermeer, Akkrum, Terherne, Snitser mar.
Silverfish electro sloep huren. Silverfish hybride sloep huren. Console visboot huren. Starweld luxe visboot huren. Antaris cabin sloep huren. Op de mooiste plek van het dorp, direct gelegen aan de Terhernster poelen en in een directe verbinding met het Sneekermeer, ligt Waterpark Terherne.
jacht verhuur
Vakantieboerderij Broersloot genieten van rust met stad en water om je heen.
De karakteristieke Friese boerderij is geheel verbouwd tot een luxe, ruime accommodatie met meerdere appartementen. De Vakantieboerderij is centraal gelegen in het Friese merengebied en is hiermee de ideale uitvalbasis om het mooie Friesland te ontdekken. Ook kunt u bij ons een fiets of bootje huren.
Sloepverhuur in Sneek.
De sloep is uitgerust met een krachtige 3-cilinder 25 pk motor. Door een goed gei. Het Toppunt Sneek luxe sloepverhuur o.a. Sloepverhuur in Friesland. Het Toppunt, een prachtige vertrekkersplek om een sloepje te huren. Direct aan de Houkesloot, centraal gelegen tussen Sneek en het Sneekermeer.
Sloep huren Friesland bij Het Toppunt in Sneek!
Sloep huren bij Het Toppunt in Sneek, Friesland. Een sloep huren in Friesland? Bij Het Toppunt in Sneek vindt u de geschikte sloep, of u nu een dagje gaat varen op het Sneekermeer, of een vakantie plant en op de sloep wilt overnachten.
Sfeervol overnachten in Terherne, Friesland De Mariahoeve.
Sloep huren in friesland. Weekendje weg Friesland. De Mariahoeve Appartement, Hotel Bed en Breakfast in Friesland, Terherne. Sfeervol overnachten in onze royale, gezellige kamers die geschikt als hotelkamer, appartement of BB. Het hele jaar door te boeken en geschikt voor 2 personen. Een heerlijk dagje op de Friese Meren met onze voordelige, ruime sloepen. Geniet van het populaire Sneekermeer of de prachtige poelen van Goingarijp, Terkaple en Terherne.
Boot huren Friesland. Bootnodig?
Boot huren Friesland. Sloep huren Utrecht. Boot huren andere vaargebieden. Doel van de vaart. Huur boot voor een bedrijfsuitje. Huur boot als trouwlocatie. Huur boot als feestlocatie. Huur boot voor andere evenementen. Boot huren Friesland. Boot huren Friesland betekent genieten van de Friese meren! Wie onbelemmerd wil genieten van het Noord-Nederlandse landschap met haar groene weilanden, wuivende rietkragen en kleine historische plaatsjes kan met de Bootnodig-vloot prima varen en zeilen in Friesland. Veel meren in Friesland zijn ontstaan door menselijke beïnvloeding zoals veenwinning. Ook de verschillende aangelegde kanalen vormen een interessant onderdeel van de uitgebreide Friese wateren. De relatief ondiepe meren zijn bij uitstek geschikt voor recreatieve vaartochten. Een boot huren Friesland begint bij Bootnodig! Boot huren Friesland: Juntien. Salonboot Juntien ligt in Terherne. U kunt deze boot huren voor 6 personen. Met dit schip kunt u hier varen: Friesland. Boot huren Friesland: Tjet Rixt. Tjalk Tjet Rixt ligt in Terherne. U kunt deze boot huren voor 8 personen. Met dit schip kunt u hier varen: Friesland, Sneekermeer.
Motorjacht verhuur: Luxe jacht huren Friesland Sanzi Jachtverhuur Sneek.
Al onze luxe jachten. Een motorjacht huren en varen in Friesland. Eenmaal aan boord van uw prachtige motorjacht bevindt u zich in enkele minuten in het Friese merengebied. Wat dacht u van varen op het alom bekende Sneekermeer? Geniet van dit prachtige watersportgebied!

Contacteer ons