Resultaten voor sloep huren sneekermeer

sloep huren sneekermeer
Sloepverhuur Friesland Centerpoint Charters Sneek.
Beleef Friesland met een sloep van Centerpoint Charters in Terherne. Wilt u een sloep huren bij het Sneekermeer? Centerpoint Charters biedt u sloepverhuur in Friesland. Samen met uw gezelschap een dagje varen met een sloep en heerlijk genieten van het prachtige landschap en de Friese wateren.
jacht verhuur
logo-ondernemend-sneek-kleur. icon-twitter. icon-youtube. icon-instagram.
Vanuit Sneek kan men diverse prachtige vaarroutes gaan doen, zoals rondje Zuidwest Friesland, de Elfstedenroute of de Middelseeroute. En na het watersportvertier biedt de stad volop mogelijkheden voor een gezellig avondje om de dag af te sluiten. Toon op kaart.
sloepen
Sloep verhuur Sneek bootverhuur.nl.
Dan kunt u een sloep huren in Sneek. Sneek is een leuke Friese Elfstedenstad direct gelegen aan de Friese meren. Zo kunt u zowel over het Sneekermeer varen, als vanaf uw boot genieten van de binnenstad van Sneek. Zo kunt u natuurlijk ook langs de prachtige Sneeker Waterpoort varen.
beste wasmachine
RCN de Potten Sneek Friesland Faciliteiten Bootverhuur.
Vanuit de camping vaar je gemakkelijk het Sneekermeer op. Je kunt alle kanten op varen. Wordt het Sneek, een Heeg of Langweer? Verhuur motorboten Het Friese merengebied verkennen? Huur tijdens je vakantie op ons watersportpark een van onze motorboten en geniet van het gevoel van vrijheid op het water. Verhuur zeilboten Valk of Optimist. Je kunt op RCN de Potten een valk of een optimist huren. Dit kan voor een halve of een hele dag, maar ook voor de hele vakantieperiode. Indien gewenst kun je ook zeillessen volgen. Verhuur sloepen RiverCruise 23 Sloep.
taxi
Sloep huren Sneek, leuke routes en direct op het sneekermeer.
Een sloep huren om Friesland te verkennen? Huur dan zeker een sloep in Sneek! Sail-a-way Sneekermeer beschikt over 7 sloepen van het type Sneekermeersloep. U kunt nu bij Sloep huren Sneek opstappen voor de ultieme ervaring op het gebied van sloepvaren.
zwaard
Aanbod sloep huren lastminutevaren.nl.
Daarnaast heeft de Rivercruise 23 sloep een boegsch. Maximaal 8 Personen. Sloep huren 12 personen 8.20 meter. Toevoegen aan favorieten. De Steilsteven 820, een opvallende verschijning op het Sneekermeer! Dit prachtige ontwerp is gebaseerd op de lijnen van de Haringlogger, een oud Nederlands zeevissersschip.
Sloep verhuur Sneek JFT Watersport.
Details en boeken. Details en boeken. Sloep huren Friesland? Beagle vlet huren. Details en boeken. Arie Wiegmans 21. Details en boeken. Klassieke Arie Wiegmans sloep huren Sneek. Details en boeken. Details en boeken. Garda motorbootje huren Sneek. Details en boeken.
Sloep huren Friesland bij Het Toppunt in Sneek!
Sloep huren bij Het Toppunt in Sneek, Friesland. Een sloep huren in Friesland? Bij Het Toppunt in Sneek vindt u de geschikte sloep, of u nu een dagje gaat varen op het Sneekermeer, of een vakantie plant en langer gaat varen.
Boot Huren Sneek Sloep, Zeilboot, Jacht Motorboot Verhuur.
Sloepen huren 79 boten. Motorboten huren 73 boten. Zeilboten huren 70 boten. Kano's' huren 33 boten. Boten huren in Vinkeveen 34 boten. Boten huren in Terherne 29 boten. Boten huren in Drimmelen 23 boten. Boten huren in Kortgene 22 boten.
Villapark Sneekermeer // Bootverhuur op RCN de Potten.
Je hebt geen vaarbewijs nodig om een boot te huren. Vanuit de camping vaar je gemakkelijk het Sneekermeer op. Je kunt alle kanten op varen. Wordt het Sneek, een Heeg of Langweer? Verhuur motorboten Het Friese merengebied verkennen? Huur tijdens uw vakantie op ons watersportpark een van onze motorboten en geniet van het gevoel van vrijheid op het water. Verhuur zeilboten Valk of Optimist. U kunt op RCN de Potten een valk of een optimist huren. Dit kan voor een halve of een hele dag, maar ook voor uw hele vakantieperiode. Indien gewenst kunt u ook zeillessen volgen. Vehuur sloepen RiverCruise 23 Sloep.
Motorjacht verhuur: Luxe jacht huren Friesland Sanzi Jachtverhuur Sneek.
Al onze luxe jachten. Een motorjacht huren en varen in Friesland. Eenmaal aan boord van uw prachtige motorjacht bevindt u zich in enkele minuten in het Friese merengebied. Wat dacht u van varen op het alom bekende Sneekermeer? Geniet van dit prachtige watersportgebied!

Contacteer ons