Zoeken naar sloep huren sneek

sloep huren sneek
Zonder vaarbewijs een boot huren in Friesland? Verhuur van sloepen of een kampeersloep voor meerdaagse tochten. Ook een elektroboot, motorboot en polyvalk huur je bij Recreatiecentrum Sneek.
Hendrik Bulthuisweg 30 8606 KB Sneek info@rc-sneek.nl Appartementen: 06 1111 2324 Bootverhuur: 06 30 987 789 Neem contact op. Ga direct naar. Bootverhuur Appartementen Last Minutes Ligplaatsen Arrangementen Reviews Sneek en Omgeving Voorwaarden en Reglementen Vaarroutes en Fietsroutes Links Instructievideo's' Rivercruise Kampeersloep.
sloep huren sneek
Sloepverhuur Friesland Centerpoint Charters Sneek.
Beleef Friesland met een sloep van Centerpoint Charters in Terherne. Wilt u een sloep huren bij het Sneekermeer? Centerpoint Charters biedt u sloepverhuur in Friesland. Samen met uw gezelschap een dagje varen met een sloep en heerlijk genieten van het prachtige landschap en de Friese wateren. Of ontdekt u liever het centrum van Sneek met zijn mooie gevels en gezellige terrasjes?
sloep huren sneek
logo-ondernemend-sneek-kleur. icon-twitter. icon-youtube. icon-instagram.
Toon op kaart. Sneek op Maat Vakantieboerderij Broeresloot Camping Synneveer Aquanaut Dutch Craftsmanship JFT Watersport Van der Valk Hotel Sneek Bootverhuur Hospes Veldman Yacht Charters Yachtcharter Sneek Lokaal 55 Binnenstad Bootverhuur Recreatiecentrum Sneek Botenverhuur L. van der Pol Het Toppunt Frieslandevents.nl.
VPN
RCN de Potten Sneek Friesland Faciliteiten Bootverhuur.
Wordt het Sneek, Heeg of Langweer? Verhuur motorboten Het Friese merengebied verkennen? Huur tijdens je vakantie op ons watersportpark een van onze motorboten en geniet van het gevoel van vrijheid op het water. Verhuur zeilboten Valk of Optimist. Je kunt op RCN de Potten een valk of een optimist huren. Dit kan voor een halve of een hele dag, maar ook voor de hele vakantieperiode. Indien gewenst kun je ook zeillessen volgen. Verhuur sloepen RiverCruise 23 Sloep.
taxi
FrieslandZeilen Zeiluitjes bootverhuur in Sneek.
Heb je nog vragen of wil je andere mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Marieholm IF huren. Op het water ben je pas echt vrij. Jan Kuipersweg 10 8606 KD Sneek 06 34088548 info@frieslandzeilen.nl. Skutsje huren Kajuitzeilboot of sloep huren Arrangementen Over ons Jachtwerf Kuiper.
Sloep huren Sneek, leuke routes en direct op het sneekermeer.
Een sloep huren om Friesland te verkennen? Huur dan zeker een sloep in Sneek! Sail-a-way Sneekermeer beschikt over 7 sloepen van het type Sneekermeersloep. U kunt nu bij Sloep huren Sneek opstappen voor de ultieme ervaring op het gebied van sloepvaren.
Boot Huren Sneek Sloep, Zeilboot, Jacht Motorboot Verhuur.
Iedereen kent Sneek als bekende watersportplaats, met name door de Sneekweek en ideale ligging aan het water is het een populaire plaats voor waterliefhebbers. In de omgeving van Sneek zijn er dan ook veel boten te huur, bent u opzoek naar een leuke boot om te huren in Sneek?
Sloep verhuur Sneek JFT Watersport.
Mooie Clever Roman Sloep huren Sneek. Details en boeken. Details en boeken. Sloep huren Friesland? Beagle vlet huren. Details en boeken. Arie Wiegmans 21. Details en boeken. Klassieke Arie Wiegmans sloep huren Sneek. Details en boeken. Details en boeken. Garda motorbootje huren Sneek.
Sloep huren Friesland bij Het Toppunt in Sneek!
Sloep huren bij Het Toppunt in Sneek, Friesland. Een sloep huren in Friesland? Bij Het Toppunt in Sneek vindt u de geschikte sloep, of u nu een dagje gaat varen op het Sneekermeer, of een vakantie plant en langer gaat varen.
Verhuur Electrische Sloep Bootjes Sneek Zuidwest-Friesland.
Bootjes, Roeibootjes en Sloepverhuur met Skipper Kootje bij de Brug. 8774 PK Wolsum. zie ook advertentie onderaan. Een Stille Boot huren bij de volgende adressen.: De Hoora Verhuur Heeg. De Haan Watersport Workum. Een leuke vaartocht. Klassieke Sloepverhuur Friesland. Jan Kuipersweg 10. 8606 KD Sneek.
Motorboot huren Friesland Yachtcharter Wetterwille.
Kom een motorboot huren bij Yachtcharter Wetterwille en geniet van Friesland! ervaren sinds 1965. Alle motorboten zijn standaard voorzien van verwarming, koelkast, gasstel., complete keukeninventaris, elektrisch toilet, warm en koud stromend water, walstroomaansluiting, omvormer., tv met digitenne, een radio-cdspeler en boegschroef. Comfortabele motorjachten met alle voorzieningen van de Standaard Yachts, aangevuld met extra voorzieningen zoals douche, zwaardere omvormer 220 Volt voor bv koffiezetapparaat en haarföhn en hekschroef. uitgezonderd Tigris, MarneYmkje, Rubicon en Moselle. Comfort Plus Yachts. Sfeervol ingerichte motorjachten, van alle gemakken voorzien voor een heerlijke vaarvakantie in Friesland. Deze jachten hebben veel leefruimte in salon en slaapkamers, grote bedden, uitgebreide sanitaire voorzieningen, oven, zonneluifel, accessoires zoals GPS, hekschroef en een eigen luxe uitstraling. Vrijdag 16 mei 2014 aangekomen om de elfstedentocht te gaan varen met de Nord. Als we de bimini naar beneden doen is hij ongeveer 240m, hoog dus uitstekend geschikt voor de Elfstedentocht. Om 15.00 uur vertrokken vanuit Terherne via Sneek en IJlst naar Sloten en terug naar Woudsend, waar we in de Jachthaven zijn blijven overnachten.

Contacteer ons