Meer resultaten voor sloep huren loosdrecht

sloep huren loosdrecht
Loosdrechtse Plassen Sloep Huren.
De tocht is circa 22 km lang en voert over De Loosdrechtse Plassen en de Vecht, waarbij u Loenen, Vreeland, de Kortenhoefse plassen en de Wijde Blik aandoet. Het is de ideale manier om op een ontspannende manier de omgeving van Loosdrecht met haar rijke historie en natuur te verkennen. Tarieven voor de sloep: Theebuik.
jacht huren friesland
Sloep huren in Loosdrecht Greenjoy sloep huren.
Snel eenvoudig sloep huren. Warten / De Alde Feanen. Warten / De Alde Feanen FR. Sloep huren in Loosdrecht greenjoy 2016-06-29T2134250000.: Geniet van Loosdrecht in een ruime fluistersloep. Greenjoy maakt het mogelijk om eenvoudig een zeer ruime 6-persoons sloep te huren op de Loosdrechtse Plassen.
sloepen kopen
Bootverhuur Loosdrecht.
035 58 24 551. Oud Loosdrechtsedijk 204. Bekijk hier een filmpje van onze haven, bootverhuur en omgeving. Al 90 jaar! De bootverhuur is geopend van 1 maart tot 16 oktober. Reserveren telefonisch 035 58 24 551 Alles tegen scherpe tarieven!
wehkamp
Sloep huren Loosdrecht Jachthavenkortenhoef.nl.
lees meer direct reserveren. Wilt u een boot of sloep huren in Loosdrecht en omstreken? Dan bent u bij Jachthaven Kortenhoef aan het goede adres! Trek erop uit samen met uw familie, vrienden of collegas in een luxe sloep en ervaar de eeuwige rust rond Loosdrecht en op de Loosdrechtse plassen.
macbook
Sloepverhuur ariadne aan de Vecht Home.
Met de nieuwe sloepen van ariadne gaat u erop uit over de Vecht of door de Mijndense sluis naar de Loosdrechtse plassen. Wilt u zelf niet aan het roer staan maar een van onze ervaren schippers huren dan is dat mogelijk.
taxi
Boot huren op de Loosdrechtse en Vechtplassen.
Bij het huren van een sloep of terrasvlot vragen we ook een borg van 25000, en geldig legitimatiebewijs achter te laten. Het komt gelukkig niet vaak voor maar toch willen wij voor de volledigheid en eerlijkheid vermelden dat als door overmacht een type sloep uit de vaart raakt dan kunnen wij genoodzaakt zijn een ander type sloep en/of alternatief aan te bieden hopelijk heeft u hiervoor dan begrip.
Boot huren Loosdrecht Botentehuur.nl.
10 Personen Sloep/open motorboot. Loosdrecht 0 KM De Otter Loosdrecht. Sloep huren in Loosdrecht? U kunt de de Espevaer Sloep huren bij De Otter Loosdrecht. Deze Luxe motorsloep Lees verder. Vanaf 100, Prijzen en tijden. 8.8 10 Beoordelingen. 8 Personen Sloep/open motorboot.
De eerste aanleg bootje of sloep huren? DE EERSTE AANLEG.
Een prachtig gebied voor iedereen om een bootje of sloep te huren. U kunt hier heerlijk zwemmen en vissen vanaf de wal of vanuit één van onze boten voor het vissen hebben wij dagvergunningen beschikbaar. Voor scholen en visverenigingen hebben wij speciale groepsarrangementen.
Hetdrechthuis.nl.
Dus wilt u een lekker dagje op het water genieten en bijvoorbeeld een tochtje naar Breukelen of Loosdrecht maken dan bent u bij restaurant Het Drechthuis aan het juiste adres! U kunt onze Drechthuis" Sloep" huren in combinatie met een reservering voor een lunch of diner.
Mika Sloepverhuur Loosdrecht.
De sloep heeft een ingebouwde koelkast om uw drankjes en hapjes koud te houden, een heerlijk zonnedek om te relaxen en een boegschroef om het varen nog comfortabeler te maken. De Sloep is geschikt voor maximaal 12 personen. 2016 Mika Sloepverhuur, Loosdrecht.
HOME Boot huren op de Loosdrechtse plassen en varen in de wateren rond Loosdrecht.
Wij komen hier zeker nog eens terug. Wilt u zelf een recensie schrijven? Recreatiecentrum Mijnden Bloklaan 22a, 1231 AZ Loosdrecht. TEL: 31 0653674265. 2017, Webdesign Marketing PUUR in Marketing Boot huren Loosdrecht Bootverhuur Loosdrecht Sloep Loosdrecht Sloepverhuur Loosdrecht Bootje huren Loosdrecht Varen Loosdrecht.

Contacteer ons