Meer resultaten voor sloep huren in leiden

sloep huren in leiden
Huur een sloep of boot in Leiden Columbus Watersport Sloep verhuur.
Vanaf 45, voor 2 uur een boot huren in Leiden? Reserveer direct online of neem contact met ons op, bijvoorbeeld om telefonisch te reserveren. Weeronline.nl Meer watersportweer in Leiden Social Media. Sloep huren in Leiden. Sloep huren in Voorschoten. Sloep huren in Katwijk.
verhuizen leiden
Sloep huren Leiden: boot huren om Leiden te ontdekken.
Sloep huren in Leiden. Vaar door de stad van Rembrandt en ontdek Leiden vanaf onze boot. Met een sloep vaar je door een netwerk van grachten met een lengte van 28 kilometer en 88 bruggen! Boommarkt 19 31 71 71 10 333.
luxe jacht huren
Boot huren Leiden De Merenburger, boot verhuur en kano huren voor Den-Haag, Leiden, Rotterdam en omstreken.
Boot huren Leiden, vanaf De Merenburger vaart u met de motorboot binnen het uur naar Leiden. Bootje huren Leiden, met de motorboot varen door de Leidse grachten is een bijzondere belevenis. Leiden is na Amsterdam de grachtenstad van Nederland. De historische binnenstad van Leiden heeft in totaal 28 km aan singels en grachten.
VPN
Sloep huren Leiden Botentehuur.nl.
Maar de 20 persoons-motorboot huren in leiden bij Bob on board is natuurlijk voor bedrijfsuitjes op een sloep ideaal. Een dagje varen op een sloep in Leiden is iets waarover uw familie, vrienden of zakenrelaties nog lang zullen napraten. Als u een sloep gaat huren in leiden vaart U langs bijv.
tweedehands sloep
Sloep huren Leiden Ontdek Leiden vanaf het water met een sloep.
Heerlijk een sloep huren vlakbij Leiden onze haven ligt direct aan de Kagerplassen in Warmond en vanuit hier ontdekt u de schoonheid van de Kaag, maar ook het oude centrum van Leiden ligt op slechts een half uurtje varen.Wist u dat?
taxi
Sloep Huren, Zeilboot Verhuur KaagAmsterdamLeiden.Top!
Wij hebben de koffie voor u klaar staan. Sloepen en motorboten huren. U kunt door de natuur varen, mooie molen tochten maken of natuurlijk door de grachten van Leiden varen. En dat allemaal vanaf de Kagerplassen vlakbij Amsterdam, Leiden en Schiphol midden in Het Groene Hart. Events en groepen. Ook voor events, groepen en bedrijfs uitjes kunt u bij ons terecht.Wij hebben ruime keuze aan moderne en luxe boten. U kunt zowel sloepen als zeilboten combineren en eventueel een leuke puzzeltocht of wedstrijd varen. Of wat dacht u van een energieke tocht per kano door de natuur? Wij ontvangen u in onze mooi aangelegde tuin in de haven waar u geniet van de verschillende soorten luxe koffie en thee uit onze koffie corner. Seafury Sloepen 700 en 730. De luxe Seafury sloepen 700 en 730 Kap, luxe grote regen kap en/of zonnekap, Kussens, Ingebouwde diesel motor, Stuurwiel, I-Pod/I-Phone/mp3 radio, FM radio met bluetooth, 12 volt aansluiting, Boegschroef, Anker, verlichting. Geen vaarbewijs nodig. Wij hebben diverse abonnementen voor sloepen en zeilboten voor vaarseizoen 2016. Onbezorgd varen voor lage prijzen in een luxe sloep of comfortabele zeilboot.
Sloep huren en naar Leiden varen Watersportcentrum Vlietland.
Waarschijnlijk bent u al eens in Leiden geweest, maar heeft u de stad wel eens vanaf het water bekeken? De stad ziet er namelijk totaal anders uit vanaf het water. U kunt bij ons een sloep huren en naar Leiden varen en het zelf ervaren.
Sloep huren bij Vlietland Watersportcentrum Vlietland.
Van april tot en met half oktober kunt u een sloep huren bij Vlietland. Vlietland is het perfecte startpunt voor een prachtige tocht met de sloep naar de grachten van Leiden, boerderij t Geertje in Stompwijk, de Kaag, Braassemermeer of de sluisjes bij Leidschendam.
Sloep huren Leiden Bootjes en Broodjes.
Een sloep huren: eenvoudig en flexibel. Huur een sloep voor enkele uren of een hele dag en vaar heerlijk door de Leidse grachten of naar de prachtige Kagerplassen! Onze sloepen zijn elektrisch en daardoor stil, goed wendbaar en makkelijk te bedienen. Onze sloepen bieden plaats aan 6 volwassenen. Zijn er kleine kinderen in uw gezelschap, dan zijn in overleg soms 7 of 8 personen mogelijk. Voor vertrek geven we u een heldere uitleg over het varen, de regels op het water en een voorstel voor een aantrekkelijke route door Leiden en eventueel de Kagerplassen.
Jachthaven Marina Rijnsburg Sloep Huren.
Vaar met de sloep naar Katwijk, de binnenstad van Leiden, rondom Kaag en Braassem en verder! Heerlijk varen, zonnen, kletsen, eten drinken, zwemmen of misschien wel vissen. Het huren van een sloep geeft u een gevoel van een minivakantie op het water! De sloepen zijn voorzien van uitgebreide map met o.a. waterkaarten, routes en tips. Meer lezen over de vaaromgeving. Het huren van deze sloep is varen in een moderne, stoere sloep die plaats biedt aan 15 personen.

Contacteer ons