Meer resultaten voor sloep huren giethoorn

sloep huren giethoorn
Boot huren, sloep huren en punter huren in Giethoorn en Overijssel.
Wat te denken van Giethoorn, Zwolle en Kampen maar ook een plaatsje als Blokzijl met een prachtige historische binnenhaven. Stuk voor stuk pareltjes! Naast de vele natuurgebieden die door water worden doorkruist zijn er ook langzaam stromende rivieren waar je met je boot mooie tochten kunt maken. Denk eens aan de Overijsselse Vecht die langzaam meanderend door het prachtige landschap loopt of de rivier de IJssel die langs vele historische steden ligt zoals Kampen en Zwolle. Kortom wil je als watersporter echt eens wat anders dan loont het de moeite om hier een boot te huren of om met je gehuurde boot hier naar toe te varen.
sloep huren amsterdam
Nijenhuis bootverhuur Boten verhuur Antaris 570.
Sloep 8 Pers. Sloep 12 Pers. Electrosloep 6 Pers. Electrosloep 8 Pers. De Antaris 570 is een boot van polyester waar je met 6 tot 8 personen in kunt. De boot is voorzien van kussens en er zit een diesel motor in.
muursticker
Bootje huren Giethoorn te druk? Kom varen in Eernewoude! Alde Feanen Verhuur en Bemiddeling.
Alternatief voor Giethoorn. Ons verhuurbedrijf bevind zich in het hart van Friesland bij het watersportdorp Eernewoude. Gelegen naast Nationaal park De Alde Feanen. 25 vierkante kilometer ongerepte natuur. Gelegen in de driehoek van Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. In Eernewoude kunt u genieten van gezellige terrasjes en het pittoreske dorpje. Met één van de bootjes van Alde Feanen Bootverhuur vaart u ontspannen naar het prachtige natuurgebied of één van de omliggende dorpen zoals Grou of naar de Europese culturele hoofdstad van 2018: Leeuwarden. Boot huren in Eernewoude. Maril 570 sloep.
VPN
Boot huren in Giethoorn Smit's' Paviljoen.
Er is een speciale routekaart ontwikkeld met mooie tochten, variërend van een uur tot routes die de hele dag duren en u de mooiste plekjes van Giethoorn en omgeving laten zien. Onze bootverhuur is elke dag geopend van 900: uur tot 1800: uur. Het is mogelijk om ter plekke een bootje per uur te huren onder voorbehoud van beschikbaarheid.
sloep kopen
De 5 beste bootverhuur in Giethoorn TripAdvisor.
Wat te doen in Giethoorn. Foto's' van Giethoorn. Kaart van Giethoorn. Alle Giethoorn hotels. Hoteldeals voor Giethoorn. Lastminutehotels in Giethoorn. Romantische hotels in Giethoorn. De beste familiehotels in Giethoorn. 5-sterren Hotels in Giethoorn. 4-sterren Hotels in Giethoorn. 3-sterren Hotels in Giethoorn.
taxi
Sloep Smit Giethoorn.
Geniet van de prachtige natuur van Giethoorn en omgeving. Maak een onvergetelijke tocht over de Gieterse wateren en ontdek dit bijzondere dorp. Onze sloepen lenen zich ook bij uitstek voor grotere tochten door Nationaal Park Weerribben en Wieden met al zijn karakteristieke waterdorpen.
Varen in Giethoorn Fluisterboot huren, Giethoorn DagjeWeg.NL 6 reviews.
De voorzieningen bestaan uit: Lift Rolstoeltoegankelijk Er is een rondvaartboot met ingebouwde rolstoellift aanwezig, waarmee ook de elektrische rolstoelen de boot inrijden. Reserveren vooraf aanbevolen. Ook is er een open sloep met ingebouwde rolstoellift, waardoor er dus ook zelf gevaren kan worden. Met het gezin varen. Dorpsgracht van Giethoorn.
Giethoorn varen Zelf een bootje of sloep huren in Giethoorn en informatie over de vaarroutes.
Met een hele dag huur vaart u behalve door het centrum naar het rustige Giethoorn Noord, het vergelijkbare dorp Dwarsgracht en het gehucht Jonen. In het hoogseizoen geldt een minimale huurtijd van 2 uur. Exclusief voor onze gasten. Boek online via GiethoornBoekingen en download thuis via WIFI onze vaar app voor Android Windows en Apple De route app is offline obv gps op je eigen smartphone, tablet, ipad ed te gebruiken met extra's' als audio, video. Ook is het mogelijk een tablet te huren met de route app. Beschikbare talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Chinees. In het hoogseizoen geldt een minimale huurtijd van 2 uur. Juli en augustus en alle andere dagen met zomerse temperaturen. Rest van het jaar minimale huur 1 uur. Voor vrijwel alle routes geldt dat u na ongeveer een half uur varen vanaf het vertrekpunt t Zwaantje langs het eilandje komt wat midden in het meer t Wiede ligt, alleen per boot bereikbaar en een ideale plek om te picknicken of te gaan zwemmen. Een gedeelte is afgebakend en ondiep. Sloep groot Max.
Sloepverhuur Giethoorn Per luxe elektrische sloep door De Wieden.
Vanaf onze thuisbasis aan de doorgaande weg in Giethoorn bent u met onze huursloepen in de directe nabijheid van de Dorpsgracht van Giethoorn, de meren in de Kop van Overijssel en de prachtige natuurgebieden van Nationaal Park Weerribben en Wieden. Kom in één van onze luxe sloepen genieten van één van de mooiste stukjes Nederland. Gewoon voor een paar uur of een dagje of als proefvaart voor als u voor uzelf op zoek bent naar een mooie sloep.
Verhuurpunten in de regio Weerribben Wieden.
Een boot huren in dit waterrijke gebied? Hieronder vind je de bedrijven die boten verhuren. De verhuurders hebben tal van boten beschikbaar, bekijk per bedrijf wat de mogelijkheden zijn. 1 2 3 4 Volgende. Watersportcamping Kleine Belterwijde. Vaste Belterweg 3, 8066PT Belt Schutsloot. De Gele Lis. Hoogeweg 27a, 8376EM Ossenzijl. Snackbar IJssalon Geythorn. Binnenpad 42, 8355BS Giethoorn.
Doerak motorboot of zeilboot huren bij Njuta Watersport.
Giethoorn, het ideale vertrekpunt voor een watersportvakantie. Tussen de Beulakerwijde en Nationaal Park Weerribben-Wieden, direct aan de Staande Mastroute naar Friesland. Makkelijk te bereiken vanaf de A28, in de Kop van Overijssel, grenzend aan het Friese merengebied. ZEILBOOT OF DOERAK MOTORBOOT HUREN IN OVERIJSSEL.

Contacteer ons