Resultaten voor grote sloep huren

grote sloep huren
Sloep huren Loosdrecht Jachthavenkortenhoef.nl.
Wilt u zelf eens kapitein zijn van uw eigen sloep? Dan kunt u bij ons de Allure 21 sloep huren! lees meer direct reserveren. Wilt u varen in een stoere en trendy sloep? Dan is de Alu 20 sloep iets voor u!
witgoed
Marktplaats.nl Verhuur Boten.
BoatCompany verhuur van schepen, ook tijdens events. Nog 1 grote boot voor 80 gasten te huur voor Koningsdag 2017 Rondvaart/ cruise en partyboten verhguur in amsterdam, rotterdam en overge waterrijke gebieden van nederland. Voor groepen van 10 tot ca 600 personen op 1 schip. Bel of mail ons. Info@boatbookers.nl bel 020 3205841 peter van dijk. Peter van Dijk. sloep huren amsterdam grachten koningsdag gaypride vrijgezel Huur nu een boot!
philips
Grotesloep.nl De grootste sloepen van Flevoland!
De Calypso is vernoemd naar de Griekse nymph op het mytische eiland Ogygia. Zij nam Odysseus na zijn. Tarieven losse sloep verhuur Almere. Indicatieve tarieven voor het huren van een sloep in Almere. De Grote Sloep huurtarieven: Rondvaart zonder dranken Aantal personen 4 uur 3 uur 2 uur.
jacht huren
Sloep huren in Friesland Ottenhome Heeg Verhuur.
Home Sloep huren in Friesland. Volop Vaarplezier bij Ottenhome Heeg Sloep huren in Friesland. Tot 2 personen. Tot 6 personen. Tot 10 personen. De RiverCruise 23 is een wendbare en zeewaardige sloep met een sterke motor, die over uitstekende vaareigenschappen beschikt. Met deze sloep vaart u ontspannen over de kleine en grote wateren van het Friese Meren gebied.
appartement curacao
Amsterdam Boot Huren het meest complete aanbod van verhuurschepen.
Amsterdam Boot Huren biedt u het meest complete overzicht van legale huurboten in Amsterdam op een rij. Of het nu gaat om een sloepje of bootje dat u zelf kunt besturen, een grote sloep met schipper of een salonboot of een partyschip, Amsterdam Boot Huren help u zonder extra kosten aan een geschikte boot.
vloerkleden
De Vlotte Vloot Sloep huren s-Hertogenbosch.
De boot is uitgerust met comfortabele stoelen en/of statafels, koeling voor drankjes, sfeervolle verlichting, een geluidsinstallatie, overkapping bij regen; onze grote boot heeft alles aan boord voor een ontspannen boottocht of gezellig feestje. De boot is uitermate geschikt voor.: Rondvaart met gids. Mocht u vragen hebben en/of specifieke wensen, de Vlotte Vloot denkt graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om u wensen te bespreken. SLOEPEN TOT 6 PERSONEN. Onze boten zijn van aluminium en voorzien van comfortabele kussens om op te zitten. Je kunt er met maximaal 6 personen op zitten en nog ruimte hebben voor proviand voor onderweg. Ook voor een romantisch vaartochtje voor twee is de sloep prima geschikt. Een boot van De vlotte vloot kun je al huren vanaf 2 uur.
De Vlotte Vloot Boot huren s-Hertogenbosch.
Is dat niet genoeg voor je dan kun je de sloep ook een hele dag huren. De grote rondvaartboot is geschikt voor grote groepen en uitermate geschikt voor verschillende feestjes, Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.
Sloep huren Loosdrecht met onze elektrische sloep de Zwaan.
Denk je wellicht toch meer te genieten van de Amsterdamse grachten? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een sloep in Amsterdam. Een luxe, grote sloep huren van 5 euro per persoon. Een sloep huren kan bij ons al vanaf 5 euro per persoon.
Jachthaven Marina Rijnsburg Sloep Huren.
Het huren van deze sloep is varen in een moderne, stoere sloep die plaats biedt aan 15 personen. De sloep is ideaal voor een familie-uitje, bedrijfsuitje of een groepsuitje. De sloep heeft een grote rondzit, luxe kussens en een diepe kuip zodat u comfortabel zit.
Sloep-huren in Friesland.
MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE! Camping Lân en Mar polyester sloep voor 8 personen. Lan en mar sloep 7.50 huren in Friesland. Een sloep huren is een succes in Friesland met al die verschillende meren en vaarten. Deze Lan en mar sloep is een prachtig ruim toerschip, he.
Sloep huren in friesland De Mariahoeve.
Grote buiskap, dus bij een regenbuitje zit je droog. Grote buiskap, dus bij felle zon is de buiskap een parasol. 12 volt aansluiting voor koelbox. Uitgebreide instructie over de sloep, de routes enz. Inclusief waterkaart van Friesland. Inclusief brandstof bij dagverhuur. Hond is welkom. Arrangementen met sloep en slapen mogelijk. Zwemvesten kunt u erbij huren.

Contacteer ons