Resultaten voor boot huren delft

boot huren delft
Sloepverhuur t Vaarhuys.
Varen in Den Haag nu nog leuker! Delft Event Company. Wat kost een sloep huren. Huis en vaarregels. Een sloep reserveren. Hoe werkt Boatsharing. De voordelen van BoatSharing. Wat kost BoatSharing. Aanmelden of meer informatie. Voor leden: de sloep reserveren.
jacht huren

Maar ook een tocht naar en zelfs door de grachten van Delft is mogelijk. Van de diverse tochten zijn duidelijke routekaarten beschikbaar. De boten zijn eenvoudig te bedienen en een vaarbewijs is niet nodig. De boten zijn ook per hele dag te huur en hebben voldoende energie accu-capaciteit en comfort kussens, stuurtje voor een hele dag vaarplezier. Onze boten hebben een maximale snelheid van zo'n' zes zeven kilometer per uur; dit is ook de maximale toegestane snelheid in het gebied. Kortom: Ontspan, Geniet en Onthaast. Sloepvaren is slow-fun! Bij huur electro-fluistersloep is een geldig legitimatiebewijs verplicht! En er is geen vaarbewijs nodig. Buiten onze openingstijden een boot of kano huren?
VPN
Boten in Delft.
Sorry, maar sommige delen van de Airbnb-website werken niet goed als JavaScript is uitgeschakeld. Lovely apartment on houseboat in center Delft! Gehele boot 2 bedden. Lovely apartment on houseboat in center Delft! Gehele boot 5 bedden. Overnachten op antieke Salonboot 1938.
koffiemachines
Rondvaart Delft.
taxi
Zelf varen mogelijk in Delft, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk botenverhuur-info.nl.
Alle Botenverhuurders In de regio.: Kaart weergeven Zelf varen mogelijk in Delft, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk. Verhuur van Canadese kano's' met en zonder fluistermotor, en rubberboten met fluistermotor op de Haagse grachten. In de omgeving binnen 15 km. De Merenburger boot en kano verhuur Leidschendam. Gelegen aan de rand van het Groene Hart. Verhuur van roeiboten, open motorboten en kano's.' Waterpoort Vlaardingen Vlaardingen. Bij Waterpoort Vlardingen kan iedereen een elektrische sloep huren, waar je tot acht personen mee kan varen.
Warbout Rondvaarten Sloepverhuur Maassluis / Midden-Delfland Warbout Rondvaarten.
Dagje Delft voor individuele passagiers. Bootje varen, Polder varen, Druifjes eten voor individuele passagiers. Verrassings vaartocht door Maasland. Sloepverhuur Maassluis / Midden-Delfland. You are here.: Sloepverhuur Maassluis / Midden-Delfland. Warbout Rondvaarten verhuurt diverse sloepen met en zonder schipper. Zo hebben wij naast onze zeer ruime en luxe Seafury sloep 2013 sinds kort ook twee elektrische aangedreven aluminium sloepen 2016. De ideale manier om een sloep te huren in Zuid Holland, Midden-Delfland of Maassluis en het gebied te ervaren.
Boot huren Delft. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Boot huren grachten Amsterdam. Boot huren IJsselmeer. Boot huren Friesland. Sloep huren Utrecht. Boot huren andere vaargebieden. Doel van de vaart. Huur boot voor een bedrijfsuitje. Huur boot als trouwlocatie. Huur boot als feestlocatie. Huur boot voor andere evenementen. Boot huren Delft.
De Bonte Haas.
Voor de sloep geldt een contante borgsom van 250, en een kopie van een geldig rijbewijs of paspoort/ identiteitskaart. Deze borgsom wordt na het huren terug betaald. Indien er schade is gevaren wordt de borgsom ingehouden. Contant wordt er 250, borg betaald de besproken huurperiode voor de dag. Bij overschrijding van de afgesproken eind tijd wordt 40, per uur in rekening gebracht. Je dient de boot weer in originele staat terug te brengen en eventuele afval etc.
Home Canal Hopper Delft.
Wij zoeken enthousiaste aspirant schippers voor het komende vaarseizoen. Na een training tot schipper bij Canal Hopper Delft vaar je met onze prachtige fluistersloepen door de grachten in de historische binnenstad en laat je bezoekers en toeristen Delft vanaf het water beleven.
Fluistersloepen Canal Hopper Delft.
Trouwen met Canal Hopper Delft. Hapjes en drankjes aan boord. Geniet van geruisloos varen door de Delftse binnenstad met één van de fluistersloepen van Canal Hopper Delft. De bootjes glijden door de grachten en gunnen je een unieke blik op de historische stad.

Contacteer ons